Foghúzás után még mindig fáj és gennyes szagú váladék folyik néha az orromból. Járt már így valaki? (tudásbázis)
ez a dokit agyon kéne csapni...hogy engedhet ilyet... nem akarsz átnézni másik dokihoz?
Előfordulhat hogy bent hagyott a húzás után egy kis gyökérdarabot?
Amúgy meg ha az arcüreged is gennyes és fertőzött akkor tuti egybe van nyitva a gyökércsatornával...
Kérj egy második véleményt.. menj egy másik dokihoz...
köszi ez a cataflam v-50 vízben oldódó és szinte azonnal üt de ebből meg ettem hármat egy nap:-(
Az a jó az egészben hogy már belül a garatomon is folyik ez a valami amitől inkább hányingerem nem pedig étvágyam van és fáj már minden porcim mint mikor infulenzás vagy ráadásul a nagyobbik kisfiam utsó ovinap össze szedett valami hányós hasmenös vírust ugy hogy kész vagyok:-((((((((((((
Ha visszamész dokihoz Flector nevű fájdalomcsillapítót kérj.. nekem az jobb volt mint bármelyik másik...
Gyógyulj hamar :-)
Valóban, aznap még nem szabad, de utána a seb gyógyulásáig igen.
Öblögettél?
Igen, tejet, tejterméket tilos, valamint a fog helyét is tilos "szívogatni", vagy nyelvvel macerálni. Foghúzás után pedig naponta 2-3 alkalommal valamilyen antiszeptikus szájvízzel öblögetni és minimum kétszer fogat mosni.
Ezt a fogorvosnak el kell mondania a húzás után.
Köszi:-( ezt nem mondta csak annyit hogy aznap ne egyek igyak tejeset....most már mindegy,az biztos hogy azóta is pattog az orrom körül is a felső szájpadlásomban illetve felette és csak a bal oldalon ahol huzott:-(
Enni nem bírok ez az ideg....nem baj mindjárt indulok kettőre jön apósom és utánam a vízözön:-)
Foghúzás után szigorúan 2 hétig semmi tejes cucc, mind1 milyen formában, amúgy ezt a dokinak is el kellett volna mondania.. merthogy attól (is)gyulladhat be a seb...
Kitartást neked, nem fog fájni, csak nyugi...
tegnap ittam talán 1dl tejet de már nagyon hiányzott mást semmit sőt enni is alig eszek azóta:-(
nem nézett semmit be rakta a tampont rá haraptam és viszlát:-(((
További ajánlott fórumok:
- Már több mint egy éve halogatom a foghúzásomat!
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- Létezik, hogy egy begyulladt fog miatt gennyes váladék csorogjon, de nem a fognál, hanem garaton?
- Mit ajánlanátok hogy az orromból elkezdjen jönni a váladék?
- Gennyes foghúzás után, ha begyullad a seb, mennyi idő alatt gyógyul meg?
- Foghúzás után normális a sárga váladék?