Fogyjunk együtt... Van rá igény? (beszélgetés)
fogyókúra van és életmódváltás van, a kettő együtt NINCS!
Amire te gondolsz, nem fogyókúra, hanem diéta :) de amúgy egyetértek.
Szerintem a fogyókúra semmilyen esetben nem "buli", határozott szenvedés az első időben, főleg ha még egy család van az ember körül, aki eszik amit megkíván.
Inkább olvasgass a neten, melyik étkezés áll hozzád közel, miről tudsz első körben lemondani, aztán hajrá.
Nem tudom, hány éves vagy, de nem hülyeség, a minden évvel nehezebb, szóval ne várj senkit, állj neki...
Nos... Miértek adottak. Szarul érzem magam a testemben.
Sikerült 5 éve, most is fog! Nem tudom, hogy van-e indok a saját magunk elhanyagolására, de ha számomra lenne, akkor az elmúlt 1-1,5 évet "hibáztatnám".
Várandóságomat +28kg-val zártam.
"Majd a szoptatás lejjebb tornázza a súlyt"- mondták.
Nálam nem.
Köszönöm válaszodat, és tanácsodat!
Nyiss egy naplót. Nyitottat.
Amíg úgy érzed, hogy a köréd gyűlt emberek segítenek, motiválnak, addig jó.
Amikor ez elmúlik, akkor is kell benned maradjon egy kicsi dafke, hogy tudd ezt egyedül is...
Drukkolok.
Köszi, egyelőre küzdök mint malac a jégen.
Étkezésben sok minden változott, már hónapok óta rendszeres a mozgás is az életemben.
Egyelőre érzem, hogy erősebb vagyok, súlyban sok változás nem történt ami faj egy kicsit.
5 kilót próbálok leadni de azt hiszem minél kisebb az a plusz súly, annál nehezebb leadni.
Nekem már többször is sikerült. 😀
Sok év alatt többször belevágtam a fogyókúrába. A jó hír az, hogy mindegyik hatásos. Viszont attól kezdve hogy abbahagysz egy kúrát, azonnal visszakúsznak a kilók, sőt mindig egyre több. Mert ugye ha visszatérünk a régi szokásokhoz, ugyanaz lesz az eredmény is. Vagy rosszabb.
Én addig fogyókúráztam, míg sikerült szert tennem +20 kilóra.😀
Nagy igazság: Addig ismételjük a hibát míg fel nem ismerjük, és nem változtatunk rajta.
Nálam ez megtörtént. Vége a fogyókúráknak, elkezdtem az életmódomat megváltoztatni. Ez egy olyan buli, amiben a megváltoztatott dolgokat - akár étkezés, akár testmozgás - soha többé nem hagyjuk abba. Láss csodát, működik. Kellemetlen kúrák nélkül, 2 hetente 1 kg simán leolvad. Ez bevált. Sok sikert kívánok neked is!
Ezt szomorúan hallom.😔
Neked meg további sok sikert kívánok🤗
Veszett fejsze nyele.
Határozd el magad, és hajrá.
Megpróbáltam de minden csoport, fórum befulladt.
Úgyhogy köszi megyek tovább egyedül inkább. 😂
Közeleg a nyár hölgyeim. Ki az a szerencsétlen, aki belenéz a tükörbe és legszívesebben összetörné azt?
Az én kezem a magasban!
A helyzet a következő; kövér vagyok.
Ez tény, ha rám néz valaki látja, én is látom, a férjem is (bár nem meri mondani :D), a többi családtagom is látja.
Nagyon zavar!
Csinos, és karcsú szeretnék lenni.
Egyszer már sikerült lefogynom. Imádtam! Pont most lesz 5 éve hétfőn, amikor a fiatalabbik énem nekiállt és letett minden hízlalót.
Arra gondoltam, ugyanabban az időpontban ismét neki veselkedem, viszont mekkora "buli" lenne, ha lennénk páran, akik egymást támogatva érik el a céljukat?!
Mit szólnátok hozzá?