Mikor történt a fogantatás, ha ma 7 hetes és 1 napos terhes vagyok? (tudásbázis)
Nem tudom egyesek miért nem tudnak normálisan válaszolni...
Mivel nem ovu teszteltél és rendszertelen teljesen a menstruációd így egészen konkrétan kb. lehetetlen megmondani a pontos fogantatás dátumát.
A dokid vszínű méret alapján lőtte be a korát, de ez sem pontos.
Igazából úgyis mindig változónak fogják mérni, a lényeg, hogy ver a kicsi szíve, és hogy a genetika majd rendbe legyen.
Bolodg babavárást! :)
Sima menzesz naptár applikáció, kitöltöd mikor volt meg, az ad egy napot, hogy mikor lehetett kb az ovuláció.
De amugy 2 hetet le kell belőle vonni, tehát ha most vagy 7 hetes akkor az hivatalosan 5 hetes magzat.
Rengeteg kismama applikácio van, ami ezt mutatja.
Ez miért ennyire fontos?
Másrészt a napra pontos orvosi okoskodás is erős szemfényvesztés. Volt évfolyamtársam aki már 1 éve nem menstruált mikor terhes lett, kb a 3. hónapban vette észre, akkor ment dokihoz hogy valami nem frankó. Csodájára jártak a dokik, volt amelyik a hónapot nem tudta belőni nem hogy a hetet vagy a napot.
Szia! Én ugyanígy vagyok-nekem egy méhen kívüli után nem jött meg ...aztán terhes lettem.
A doki ha 7 hetesnek mondott akkor 5 hete volt a fogantatás szerintem. Nekem legalábbis úgy számolta.
Gondolom akkor volt egy peteérésed amiből egyből baba lett ezért már meg sem jött.
Hát ez így nehéz. De ez fontos? Végülis lényeg hogy UH alapján meg tudják mondani, nem?:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Nagyon haragtartó vagyok. 13 évvel ezelőtt történtek után...
- Igényelhető anyasági támogatás, ha a baba külföldön született és a terhesgondozáson való részvétel is külföldön történt?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?