Fogamzásgátlóról mire (gumióvszerre?) váltani...? (beszélgetés)
félreértettél, nem mellékhatásokról nem hallottam, hanem arról, hogy valakinek megoldódtak volna ezek a gondjai egy egyszerű gyógyszerváltással.
Spirált nem használhatok, amíg nem szültem.
A gumi marad.. igen, tényleg. Ahhj valahogy még mindig reménykedem, hogy találok valami jobb módszert.
Óvszer.
Nem szeretjük, senki sem szereti. De biztonságos és semmilyen mellékhatása nincs. Minden más okozhat egészségkárosodást, úgyhogy ennél maradtunk.
Azért mert a környezetdben nem hallottál a mellékhatásokrol attol még lehetnek
Ha a párod támogat, akkor megoldjátok
Spirál, + az óvszert "egy mozdulat" felhelyezni
Mondom mindezt nem nőként, tehát kivűlálló vagyok, de az összhang/megértés/támogatás a pároddal a legfontosabb a sikerben
Ha nem változik, majd lehet tovább nyomozni az okok után
még nem hallottam olyanról, akinek gyógyszerváltás után megszűntek ezek a gondjai. Persze, gondoltam gyógyszerváltásra, de nem akarom tovább mérgezni magam...
és az elmúlt két évben annyira elmérgesedett a helyzet (a hangulatingadozásaimat már én magam sem tudom elviselni, nem hogy a környezetem), hogy mindenképp változtatni szeretnék ezen.
Legalább szüneteltetni, hogy meglássam, nélküle mi történik..
..vagy elmegyek pszichológushoz :D ha a gyógyszer letevése után is ilyen maradok. Akkor nem foghatom a gyógyszerre az "őrületem".
A kérdés, hogy gyógyszer helyett MIT? :(
Algopyrin a 2 térd közé! A felsorolt igényeiddel kb. ez marad,ha figyelembe vesszük a kizárt dolgokat!
Menj el vérvételre,és a dokival okoskodjátok ki,az a legtisztább!
Amúgy ugyanez a dilemmám,és lövésem sincs,mi lesz,majd a jövőhéten kiderül.
Még nem szültem, így az teljesen kizárt.
Én is idegenkedem az óvszertől, de... mi mást?! Olyan rég jár már ezen az agyam...!
Most úgy döntöttem, abbahagyom, legalább kipróbálni, milyen nélküle, mi változik (mármint a hangulatommal, libidómmal...stb...)
legalább fél évre abba hagyom
a párom támogat
ő azt mondta, mindenben benne van
lehet, hogy végül a gumi marad. De tényleg, mi más lehetőség van? Ami biztonságos, lehetőleg hormonmentes, és kényelmes...
Még egy hétig szedem a fogamzásgátlót, ha elfogy ez a levél, már nem váltom ki a következő 3 havit.
Libidócsökkenés és nagyon durva hangulatingadozások.
Még mindig nem tudom, mit is lenne jó használni utána.
Ki mire váltott fogamzásgátló után? Pharmatex (bár nem lenne jó, ha becsúszna egy baba), gumi (azért a fog.gátló eléggé elkényelmesített, a gumi utána biztos elég rémesen hatna), hüvelygyűrű (jót is rosszat is hallani róla, elég bizarrul hangzik..)?
További ajánlott fórumok:
- 1év fogamzásgátló szedés után 3hónapja hagytam abba. Mennyi idő mire kitisztúl a szervezet? Lyndinette 20-at szedtem utána meg Mirabellát.
- Nem szedek többet fogamzásgátlót, mire számítsak a havimat illetõen?
- Mérgtelenítéskor ha fogamzásgátlót szedek, mire kell figyelnem?
- Van-e tapasztalatotok a Mirena hormont tartalmazó méhen belüli fogamzásgátló eszközről ?
- Milyen módon lehet fogamzásgátlót váltani?
- Ki szerettem volna váltani a Jangee fogamzásgátló tablettámat, de beszüntették. Hallottatok róla, hogy miért és mikor szüntették be?