Nem szedek többet fogamzásgátlót, mire számítsak a havimat illetõen? (tudásbázis)
Azt nem hinném, hogy mindenki így gondolkodik...fõleg manapság. Annak ellenére, hogy csak 19 vagyok, komoly elképzeléseim vannak a jövõmet illetõen. Ezekbõl jópárat megoldotunk a párommal, szépen haladunk. A gyerek is benne van a tervekben, de az majd csak évek múlva, egyetem után. Az eljegyzésünk már megvolt májusban :) A többi csak késõbb, mert még csak a páromnak van munkája, az is csak addig, amíg diplomát és normálisbb melót nem kap, mert nem egy benzinkúton való pincérkedés az ember álma :P
Na jól teleírtam neked itt mindent, remélem nem gond :D
Értem, köszönöm a hozzászólásokat. Remélem nem lesz olyan problémám, hogy teljesen kimarad, azért olyan sokat nem szedtem. Ismerek olyant, aki 6 éve folyamatosan szedi, ez már túlzás szerintem. Az orvosom azt mondta, hogy 3 évig lehet szedni panaszmentesen, aztánb kell szünet. Ami a havit illeti, nem ördöngõs, ha kicsit erõsebb lesz...meg majd egyszer csak visszaáll a rendes kerékvágásba. Mindenesetre jól jöttek a pozitív kommentek, köszi mégegyszer :)
nekem ugyanúgy megjött az utolsó levél után és rögtön beállt rendszeresre. Mintha mi se történt volna.
Ezt embere válogatja.
Nekem rendszertelen lett. Sőt, magától meg sem jött, csak egy bizonyos Norcolut tablettától. Másfél évig nem szedtem a gyógyszert, annyi idő alatt sem állt be. Most újra elkezdtem a fogamzásgátló szedését.
a kérdés az, hogy milyen volt előtte a mensid?
Valószínű az első hónapokban rendszertelen lesz a ciklusod, de utána szerintem be fog állni. Az sem biztos, hogy több lesz a havid, mert nekem is amikor abbahagytam, ugyanannyi volt, egyáltalán nem lett több. Nekem is ugyanúgy 4 napig tartott.
Nekem sem volt semmi probléma,ugyanolyan rendszeres volt,mikor már nem szedtem a bogyót,viszont én nagyon görcsölős voltam. Még a bogyót szedtem ezek a görcsök elmaradtak,de aztán ugyanúgy visszatértek, mikor abbahagytam és tovább is tartott a menzim. Úgyhogy számíts rá szerintem, hogy olyan lesz neked is, mint amilyen a bogyó szedése előtt volt.
Nincs is jobb mint egy egyetemi tanulmány közben született baba:P
Ja, és a "tiszta" anyai szervezet, hát az megint fergetegesen döntő.
Ennyire tudatosan "tiszták" manapság a leendő anyák?
nekem speciel az elhagyása után állt be a menzeszem és azóta is nagyjából tökéletesen működik
Próbálkozzál meg a hozzászokás gondolatával.
Vagy szedd a "bogyijaid".
Ezerrel fogunk figyelni, hogy ne essen hiba és ne legyen gondunk :) Egyetem alatt nem jönne jól a baba. Viszont annyi rosszat hallani a fogamzásgátlókról, úgy döntöttünk, hogy inkább jobban vigyázunk, de a jövõre nézve fontosabb, hogy tiszta legyen a szervezetem és ne kelljen majd hónapokig próbálkozni a babával.
25-én vettem be az utolsó szem bogyit. Egy évig és 3 hónapig szedtem. Nem csak a biztonság miatt volt kényelmes, de a havim is rendszeres, kiszámítható és elég gyenge volt...vagyis nem jött annyi, mint a tebletta szedése elõtt. Most azon idegeskedem, hpogy vajon milyen hatása lesz, ha abbahagyom? Megint erõsebb lesz a vérzésem, és több napig tart? így, bogyival, 4 napig tartott, az 5-iken már csak pár csepp jelent meg.
Nekem miutan abbahagytam a tabik szedeset ,olyan rendszeretelen a mensim van mikor 2 hetet is kesik...Na ilyenkor van idegeskedes.....:S
Nem szedek többet fogamzásgátlót, mire számítsak a havimat illetõen?
További ajánlott fórumok: