Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogamzásgátló vélemények? Vérzés megváltozás normális? fórum

Fogamzásgátló vélemények? Vérzés megváltozás normális? (beszélgetős fórum)

okt. 7. 17:02
Tesztelj megint, ha negatív továbbra is tuti nem vagy terhes. Viszont a tüneteket simán be tudja magának képzelni az ember, ezt sokunk tapasztalata aki babát akart és sokáig nem sikerült. Mivel ezen agyaltunk, volt is tünet baba nélkül is.
okt. 7. 10:45

A megvonásos vérzés nálam kb. 90%-ban ugyanolyan, percre pontos, a maradék 10%-ban fél nappal előbb/később jön meg, ésvagy más az intenzitása is. Összefüggésben lehet a kihagyott tablettával is, ha "1-2 szem" kimarad, akkor az felboríthatja a rendet. (És a hatékonyságát is nyilván, ahogy a hányás, hasmenés és a felszívódást befolyásoló egyéb gyógyszerek szedése is.)

Bocs, az "elég volt egy tampon egy napra" úgy jött le, hogy annyit is használtál.

Mindenesetre a tesztek meg az orvos biztosan nem hazudnak, ha voltál nőgyógyásznál aki mindent rendben talált, túl nagy gond nem lehet.

okt. 7. 10:37
Igen tisztaba vagyok ezekkel, viszont megijedtem, sose volt ilyen keves verzesem, es furcsa, hogy pont most valtozott meg…Egyebkent csereltem a tampont vegig.
3. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 7. 09:45
Voltál orvosnál, csináltál egy rakás tesztet, ezek után mi a kérdés? Gondolom mindegyik hitelesebb, mint itt bárki...
okt. 7. 08:38

Ne hagyj bent egy tampont egész napra, jesszusom 😰😰😰

Ha ennyire stresszelsz, csinálj még tesztet, menj orvoshoz, bár ahogy látom, az is megvolt, szóval nem annyira értem a kérdés lényegét, ha negatív a teszt akkor nem vagy terhes. Ha normálisan szeded a tablettát, gyakorlatilag semmi esély teherbe esni, a rosszullét is mástól van.

okt. 7. 01:45

Lindynettét szedek évek óta, augusztusban 1-2 szem kimaradt sajnos, 12-24 órán belül pótoltam sose volt probléma eddig (ritkán előfordult már). Viszont lefeküdtem a barátommal (08.19.) utána együttlét után 10.nap megjött a megvonásos tű pontosan erősen ahogy szokott, megnyugodtam.

Viszont volt egy nap amikor rosszul voltam, így 17. 19. es 24. nap is csináltam tesztet negatívak lettek. Ezután együttlét után minimálisan véreztem és sokat szúrt az alhasam így elmentem nőgyógyászhoz, aktus után 31.nap. Hüvelyi ultrahangot csinált nem látott semmit. Viszont most a megvonásos vérzés más volt mint szokott, 6-7 órával később jött meg (09.26), alig fájt a hasam, most enyhébb volt sokkal a vérzés a megszokottnál, elég volt 1 tampon egy napra (egyik nap 2 akkor jobban görcsöltem több vér jött), ugyanúgy 5 napig tartott, hol piros vörös hol barna alvadt vér volt. Mensi előtte mellfeszülés görcsölés megvolt szokás szerint. Sok stressztől lehet, esetleg a méh nyakhártya elvékonyodott vagy kezdjek aggódni terhesség miatt?

Szedem a tabit, viszont 3 napja egész nap rosszul vagyok, a hasam is ment egyik reggel. Már nem tudom terhes vagyok-e vagy pánik miatt van, egész nap émelygtem, étvágyam nincs, szorul a torkom...a negatív tesztek biztos eredményt mutattak? Sajnos nagyon pánikos vagyok két hete ez miatt pánikrohamom is volt szóval augusztus vége óta kivagyok teljesen.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook