Fogamzásgátló probléma. Segítség kellene... :S (beszélgetés)
Engem nem küldött sehová, csak megvizsgált, és megkérdezte szedtem e már valamilyen fog.gátlót. De én már túl vagyok egy szülésen, meg két-három típusú gyógyszeren.
Amit viszont berhurki mondott az igaz, a yasminelle elég gyenge, de minden fogigátló érszűkűlet kockázat, főleg, ha mellette dohányzik is az ember.
Simán visszaállt a ciklusom és azóta a lábam sem fáj!!! :)
A dokinak elkell küldeni valamilyen vizsgálatra tabi felírása előtt? MErt nem tette.... :S
óvszerezni nem szeretnék....ezért szeretnék újra felíratni.
Nekem is fájt a lábam, de én keményen dohányoztam is mellette, és hát ugye mindkettő érszűkítő hatású. Most pedig egyszerre hagytam abba mindkettőt.
Neked voltak valamilyen tüneteid, miután abbahagytad a gyógyszert, vagy simán visszaállt a ciklusod?
Lehet csak a fajta nem vált be neked. A doki ír majd másikat, de szólj erről neki. Vannak olyan emberek akik nem tudnak szedni fog.gátlót különböző okokból.
Egyépként a Yazminelle nekem sem vált be.
Tavaly szedtem Yasminelle-t 3 hónapig,de abbanhagytam,mert nagyon fájt tőle a lában. Vagyis csak a bal és olyan volt mitha néha-néha jobban lüktetnének,feszülnének 1-2 helyen az erek. :S
Visszasem mentem a dokihoz...DE most szeretnék újra....Szerintetek előfordulhat,hogy nem is szedhetek fgamzásgátlót? Vagy ilyen nincs?