Fogamzásgátlás injekcióval (beszélgetés)
Nem semmi!
Ennyit a biztonságról:-(
Remélem azért minden rendben...
:-)
Tri-Regolt én is szedtem , simán terhes lettem mellette.:-)
Köszi a hozzászólásokat lányok!
Azt hiszem köszönöm én nem fogok ezzel a lehetőséggel élni.
A ciklusom beállt a 2. gyermekem után a 26 napra és azt hiszem nekünk továbbra is marad a ,,bohóckodás" az óvszerrel:-))
Én is szedtem a Tri-regol-t 2-3 évig,de ennek már van 9 éve és nem szívesen mérgezném magam fölöslegesen.
A környezetemben többen is a hüvelygyűrűt használják,de az meg elég drága (3 havi adag Kb.: 10 000,-)
Szóval még egyszer köszi:-)
Szia!
Nekem a dokim, azért javasolta, mert 43 felett jobb elhagyni a gyógyszert( én tri-regolt szedtem, nekem jó volt szedtem is 9 évig) Februárban adattam be az első injekciót. Azóta nem jött meg a mensim, egyedül egy kis szédülésem volt ( 1 hétig)+ 2 kg híztam. Azt mondta a dokim, ha a következő injekció után is lesz akkor változtatunk. Holnap adatom be a 2.-at.Ebben a korban az a gond, hogy a tbl már nem ajánlják, és így 40 fölött már nem akarok a gumival bohóckodni. Hurok, sapka egyebek nekem nem jók a méh felépítésem miatt.Maradna az elkötés ami viszont elég húzós anyagilag. Szóval mindenre mondtak már jót is rosszat, ez teljesen egyéni dolog. Ha eddig problémád volt a vérzéssel akkor nem biztos,hogy ajánlanám....
igen én is ezt hallottam, általában a nőgyógyászok többsége nem ajánlja, én is akartam volna ezt a fajta fogamzásgátlást, de engem is lebeszéltek.
Azt mondták bármelyik fajta fogamzásgátlást helyezem inkább előtérbe , de az injekciót nem azt talán a legutolsó sorba , de még akkor sem nagyon .
Egyik gond vele, hogy ha valami miatt nem jó neked a hatóanyag, akkor nincs az, hogy leteszed, mint a tablettát, hanem ha törik ha szakad 3 hónapig benned marad. + Nagyon sok mindenkinél fordul elő közti vérzés, hízás.
Az én nődokim senkinek sem ajánlja.
Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni a fogamzásgátló injekcióval kapcsolatban,amit 3 havonta kell beadni!
Ha valaki már használja,használta,adjon tanácsot nekem.Ma voltam nőgyógyásznál és ő ajánlotta,de a NET-en böngészve elég sok félét írnak róla.Többek között a nem kívánt mellékhatásoktól tartok...