Fogalmuk sincs, mit áldoztam be azért, hogy ők boldogok lehessenek (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kérte valaki, hogy áldozatot hozz?
Rég rossz, ha úgy érzed.
"#barátok #szerelem #áldozat #kerítő"
Ez így nem elég ahhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy a vallomástevő vajon későn jött rá, hogy ő is szerelmes?
Vagy már eleve szerelmes volt azok egyikébe, akiket összehozott, mint kerítő? De akkor miért hozta őket össze?
Na, majd vagy kiderül vagy nem. Ez így most számomra vakvágány. Amúgy meg lehet, hogy ez a fórummá lett vallomás is elmegy majd legalább 100 hozzászólásig?
Az biztos, hogy ha színesedni kezd a történet, akkor tudni fogom, honnan fúj a szél.
Ha a szerelemhez áldozatok útján vezet az út, azt megette a fene.
Azt hittem gyermekért, szülőért tetted.
Így, könyveld el tanulságként!
Így vagyok ezzel én is.
Nekem ígértek valamit. Egy olyan ember akiről soha nem hittem volna hogy becsapna. Ezért hoztam érte egy hatalmas áldozatot. Mikor rájöttem hogy nem fog teljesülni az ígérete, megjegyeztem hogy pedig én megelőlegeztem a fizetséget. A válasz csikkzsebből előrántva jött: "a te döntésed volt". Végül is iga volt, nem erőltette senki azt amit megtettem, de hogy végérvényesen egy nehezebb úton kell járnom e miatt amíg élek, az lesújtó. De oké, önként léptem erre az útra.
Ez is igazolja, hogy a sorsunkat bizony mi írjuk meg a saját döntéseinkkel.
Bizony ez így van. Ha már nem tudod csinálni, akkor keresnek más bohócot, vagy elfogadják, hogy mától "soványabban" megy tovább a színvonal, de ők akkor sem.
Én is későn vettem észre, elengedtem már ezt a dolgot, csak annyit vállalok, amennyit önként szeretnék. Ami semmiképpen nem sok :)
Lehet hogy van fogalmuk, csak nem érdekli őket.
Ha áldozatot hozunk azt általában nem köszönik meg. Főleg családtagok nem. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
Áldozatot hoztál, a te döntésed volt. Ennek fényében ez a te sarad. Én is benne vagyok egy ilyen helyzetben. Más életem lehetne ha nem jókodok ész nélkül, és most már abból kell kihozni a legjobbat ami lett. Természetesen egyedül, mert ugye az igazi nehéz helyzetben az ember mindig egyedül van.
Ezt fogadd el, kerekedj felül a fájdalmon, és élj derűvel mint én!
Vegyük be a leszarom tablettát hisz jön egy új év, új kihívásokkal, és nézzünk bizakodón a jövőbe!
BUÉK! 🧨✨🎊🎉🎆
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Akik eldöntötték, hogy le kell fogyniuk, különben sosem lesznek boldogok!
- Megcsalás, majd 2, 5 év szünet után újrakezdés. Boldogok lehetünk?
- Miért hazudják az emberek, hogy boldogok, miközben nem?
- Néha arra gondolok, milyen boldogok a halottak. Nekik már...