Fodrászváltás! Ti mit tennétek? (beszélgetős fórum)
Nem vagyok hú de fiatal és főleg nem fodrász... szóltam neki nem egyszer, hogy a világosítás nem sikerült szerintem... Azt mondta erős a sampon amivel mosom a hajam...
Aztán véletlenül futottam egy ismerőssel össze, aki azt mondta, hogy a rendes hajfesték nem kopik, nem fakul .. ha jó minőségű. Utánajártam ennek. Akkor esett le, hogy hajszínezőt használ.
Mi köze a lelkiismeretnek ahhoz, hogy elégedetlen vagy egy szolgáltatással, a miért fizetsz?
Mondjuk nekem az sem világos, hogy eddig miért nem szóltál neki, hogy becsapva érzed magad? Az se nagyon, hogy miért jársz még mindig oda, ha ez többször előfordult.
De akkor itt a remek alkalom, hogy válts.
Én szólnék a saját fodrászomnak.
Engedném, hogy a kis fiatal gyakoroljon rajtam, de kizárólag csak ingyen, hiszen te kockáztatsz többet, hogy mindezt megengeded neki és kockáztatsz, hogy elfuserál.
Éppen ezért szólnék a régi fodrászomnak, ne lepődjön meg, ha félresikerült vágás, vagy selejt festés, stb. kijavítása miatt keresed. És a kis gyakornoktól pedig ha már kellőképpen megy neki, szépen elköszönsz. Ha pedig nem megy neki, még gyorsabban elköszönsz. :))
Én se szólnék.
Azt, hogy nem mész hozzá egy ideig lehet, hogy észre sem veszi.
2 alkalom után úgy is kiderül, hogy akarsz e még próbálkozni a látszólag ügyes fodrásszal;)
24 éve ugyanaz a fodrászom, ha váltanék, szólnék. De ez elő nem fordulhat, baráti a viszonyunk.
Pl a körmösömnek nem szólnék, nem kérek több időpontot és annyi.
Az a helyzet, hogy egy nagyon kedves barátnőm lánya most kezdett fodrászkodni. Fiatal, nagyon tetszik a munkája, ügyes tényleg. Felajánlotta, hogy rajtam szívesen gyakorolna, kísérletezne, hajfestést, vágást.. persze gyakorlatilag minimális pénzért, inkább ingyen.
Hogy mondjam meg a régi fodrászomnak ezt? Ti szólnátok..vagy csak váltanátok?
További ajánlott fórumok:
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Mit tennétek, ha az összes nektek tetsző pasiról kiderülne, hogy van párja?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?