Fodrász üzletet szeretnék nyitni, tud nekem valaki segíteni, hogyan kezdjek hozzá? (beszélgetős fórum)
mindenképen csinálni kell egy céget (BT vagy kft)
ügyvéd eliintézi amt kell kb úgy 50 000ft
Vízminőség vizsgálatot a vízműnél kell kérni.
A fertőtlenítőknél ha egészségre káros anyagot nem tartalmaz, akkor adatlap sem kell, de azoknak az ára elég húzós. (Meg nem tudom, hogy fordrászatban mennyire spéci szereknek v. milyen mennyiségben kell lennie.)
Az húzós lehet. Az eladótér minden megkezdett 10 nm-e után kell 1 parkoló hely. Ha mondjuk 19 nm, akkor 2, ha 21, akkor már 3. Ha saját udvaron nem megoldható, akkor az önkormányzatnak kell fizetni. Egyszeri díj, de elég húzós lehet. 2-3 éve nálunk 800ezer volt egy ilyen parkoló. Ezt viszont csak a helyi önkorm.-nál tudják megmondani.
A pénztárgépet meg át kell programoztatni, meg lehet, hogy valami hülye egyéb díjat is elkérnek üzembehelyezésre, ilyesmire.
Az ANTSZ-nel valaszt kaphatsz a kerdeseidre.
En mikor nyitottam a kozmetikat, meg vizminoseg-vizsgalatot is kellett csinaltatnom.
Fertotlenitokrol biztonsagi adatlapot kernek.
Parkolassal kapcsolatban szerintem az onkormanyzatnal kell erdeklodnod.
Szia.köszönöm szépen!Muszáj érdeklődnöm.Pénztár gépem ,felszerelésem van.Itthon szeretnék egy üzletet.
Mi ujság a parkóló kialakítással?azzal kapcsolatosan tudsz segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Férfi modellt keresek a fodrász vizsgámhoz. Tud valaki segíteni?
- Debrecenben keresek jó fodrászt, aki tud szépen melírozni, és megfizethető, tudtok segíteni?
- Tudna segíteni egy fodrász?
- Matrixxal illetve Wellaval dolgozó fodrászok! Van kedvetek egy picit számolgatni és segíteni nekem?
- A XI.ker.-ben / Etele út környékén/ keresnék jó fodrászt, modern hajvágásra. Valaki tud segiteni?
- Van itt valaki Aradról esetleg? Magyar fodrászt és műkörmöst keresek ott...tud valaki segíteni?