Fodrász Debrecenben (beszélgetés)
Tisztelt Fórumozók!
Felvarrott(európai hajam van). Nem szép varrás volt, 1-szer helyett,3-szor varrta végig, vastagon. Behajtva igy aztán kiállt az eredeti hajamtól,alsó sort ferdén varrta fel,amit akkor vettem észre mikor nőtt le a hajam. Kanócos lett, alatta fonást nem csinált. Eredeti és felvarrott hajamból,ezen szakmai hibák miatt sokat veszitettem. Debrecen Poroszlay úti Gál Bea fodrász NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA!!!
Sziasztok!
Én is egy olcsó és jó fodrászt keresnék Debrecenben. A régi fodrászom szülési szabadságra ment, így szükségem lenne egy újra. :) Ha tudtok ajánlani, akkor árat is írjatok légyszi, hogy kb. mennyiért vág hosszú hajat. Esetleg festés is érdekelne. Köszi! :)
Kedves tücsimücsi
Köszönöm szépen a segítséget!
Marcsi
szia
Tumbász Márti 413-186 az üzlet száma
a héten délelőttös
Kedves tücsimücsi,
Szeretném elkérni a fodrászod számát, ha lehetséges.Már olyan régóta keresek egy jó fodrászt. Köszönöm szépen előre is.
Üdv, Marcsi
Nekem 1500 ft.-ért vág, igaz nem hosszú a hajam.
Küldöm priviben.
Szia!
Én is elkérhetném a fodrászod számát? Már nagyon régen keresem az igazit, de még mindig nem találtam olyat, akivel maximálisan megelégednék. Illetve sokan drágán dolgoznak. Legutóbb egy szimpla hajvágásért 3400 ft-ot fizettem.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Küldöm priviben.
Igen, az OTP oldalában van, majdnem a Szőke Cukrászda mellett.
Telefonon is be lehet jelentkezni.
Áááá, úgy soha.
Előre be kell jelentkezni 3-4 nappal előtte.
A fiamat pénteken el akartam vinni, előtte 1 nappal felhívtam és csak egy időpontja volt, de az nagyon korai lett volna nekünk.
Pedig hamar meglett volna, hiszen csak géppel le kell nyírni, de 2 vendég közé se tudott betenni, mert akkor már csúszás van. Én 8 éve járok hozzá, de eddig talán 2 alkalommal fordult elő, hogy max. 10 percet kellett ülnöm míg sorra nem kerültem. Ez a nő olyan pontos,mint az óra. Ha 10-re van időpontod, akkor 10 órakor te már a székben ülsz. Persze akadnak néha csúszások, de ezek egyik-másik vendég késése miatt vannak.
Egyáltalán nem. De neked mi a drága?
Én csak vágatni szoktam és az szárítással együtt 1400 ft.
Én az üzlet nevét nem tudom, de mintha Wella lenne kiírva. Meg fogod találni, mert a Hatvan u. elején van a Szőke Cukrászda után nem sokkal, még van ott egy T-mobilos bolt is.
Én azt mondom próbáld meg egyszer, szerintem nagyon ügyes.
Hellóka!
Én tudok egy nagyon jó fodrászt, a Hatvan utcán a Postával majdnem szemben, Tumbász Márti. Én nagyon finnyás vagyok, ha a hajamról van szó, de ez a nő még sose cseszte el. Régen máshoz jártam, aztán Mártival csináltattam az esküvői frizurámat ami olyan jól sikerült, hogy azóta ő a fodrászom. Tökéletes a munkája és gyors, nem kell nála várni olyan pontos, pedig renegeteg vendége van és nem dolgozik drágán.
Ennyit tudtam segíteni.
Tücsi
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Tudtok Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben fodrászt aki szép, és nem drága esküvői frizurát készit?
- Tudnátok nekem jó fodrászt ajánlani Debrecenben?
- Tudna valaki ajánlani Debrecenben egy nem túl drágán dolgozó és megbízható fodrászt?
- Tudtok ajánlani Debrecenben olyan fodrászt, aki ért a festéshez és nem dolgozik drágán?