Flóraszept csöppent a farmer nadrágomra....menthető valahogyan? (tudásbázis)
Csöppents ugyanoda színben egyező tintát, vagy textilfestéket! Vagy van az a filctoll, ami nem megy ki a ruhából.
Ha olyan helyen van, vedd fel, menj el benne egy papírboltba, s próbál ki rajta a textilfestő filcet.:))
Fesd be újra. Lehet kapni a háztartási boltban festéket, ami jó a farmerhez is. Legfeljebb egy kicsit sötétebb lesz, de legalább nem kell kidobnod.
A stílusától függően lehetne egy másik farmerból foltot rátenni, amit nemcsak arra a részre, hanem összhangba máshova is, és betépkedni, rojtozni, esetleg hímzést rátenni. Ez mind a te és a nadrág stílusától függ.
Ki van zárva.
Bocsi:-(
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- A feledékenység ellen lehet valamit tenni? Lehet valahogyan edzésben tartani az emlékezőkénket?
- Domestos vagy Flóraszept?
- A combok között kikopott a nadrágot meg lehet még varrni, javítani valahogyan, vagy simán dobjam el?
- Ami a lomtárból ki van törölve, nem lehetséges valahogyan visszaállítani?
- A képernyőmet valahogyan felnagyítottam, és eltünt az, ahová a keresendőt be tudom írni! Hogyan állíthatom vissza? Mit nyomtam meg?