Flashmob (beszélgetés)
Az Operett házhoz jön
Bocs..
Neked nem jött be, kipróbáltam szóköz nélkül, és bejött.
" Házhoz jön az operett " a címe..
:) pont ez a célja az ilyen megmozdulásoknak, hogy megdöbbentsenek :)
Én járok tae-bora és egyszer nekünk is volt tae-bo-s flas mobunk a mohácsi városháza előtt. Elég sokan körbeálltak és néztek bennünket. Nem volt rossz megmozdulás :)
Most október 20-ára is csinálunk egy 3 perces villámcsődületet tae-bo-sat megint, de hogy hol, azt még nem árulta el az edzőnk.
http:// www.youtube.com/watch?v=B-QGUnQUrI8
Én erre gondoltam. Ez is az a műfaj?
Én egyet láttam A Budapesti nagypiacon pár szinész a jelmezére kofa ruhát húzott és szolgálta ki a vásárlókat. Másik szerepló hajléktalanként pokróccal betakarózva feküdt a padon.
És elkezdtek valamilyen színdarabot.
Nem tom most a címét hirtelen de nekem az nagyon bejött.
És valóban egy jelenet eljátszása után el is tűntek a szereplők.
Erről a szóról nekem ez ugrik be ( ilyen későn ).
Ez tényleg nagyon klassz és megható. Igazi showműsort adtak neki!
De mivel ríkatták meg az elején?
én már részt vettem 2 ilyenben :) Imádom, annyira feldobja az ember kedvét! :)
Múlt karácsonykor táncoltunk az egyik plázában, és nyáron mi készítettünk leánykéréshez táncos flash mobot... Jó volt :)
Ugye, én is a táncos flash mob-okat szeretem. A neten, ha rágoogliztok is nagyon sokat kiad a témában.
Mi is csináltunk már, méghozzá tae-bo flash mob-ot és nagyon élveztem.
A flashmob villámcsődületet jelent más emberek előtt. A résztvevők valami szokatlant csinálnak - pl. táncolnak, vagy csak mozdulatlanná merevednek, én az előbbit szeretem, mert az érdekesebb és szórakoztatóbb. Amikor vége a "műsornak" a csoport ugyanolyan hirtelen oszlik fel, mint ahogy összejött :) mindenki megy tovább a dolgára.
Úgy tudom, az első 2003-ban volt New Yorkban, Magyarországon pedig 2003. nyarán Budapesten volt a Deák téren, ahol esernyőket nyitottak ki flash mob-ként, a 19 órás harang szavára.
Cél: meghökkentés, figyelemfelkeltés.