Mennyi az esélye, hogy az esedékes munkabért hamarabb utalják? (tudásbázis)
13. nilem023 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 21:23
Idén januárban 3-án utaltak, az szerdai nap volt. Úgy gondolom most is meg fog jönni a fizu pénteken. Max ha ismered a tankerület HR-ét őt meg tudod kérdezni, ő tudja a tutit.
dec. 30. 16:36
Hát ez az egyik azt mondja meg jön mert mindig rajta van 3.-an a másik hogy nem lesz szerinte
11. Channa* (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 13:10
Kollégák mit mondanak? Kérdezted őket?
Ez annyi helyi specialitás, hogy képtelenség innen válaszolni.
dec. 30. 12:31
Olyan kérdés volt hogy ez az első fizetésem mivel a megyében is új vagyok semmiről fogalmam sincs. Plusz gyes után vagyok így ki estem a rutinból. De köszi
9. Channa* (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 10:48
Hát nem tudom....
Te dolgozol ott, neked kell tudnod, hogy nálatok, hogy szokás. Nem is értem az ilyen kérdéseket.
A fiam egy bankban dolgozik, ahol 1-én szokott lenni munkabér kifizetés, de ha 1-e munkaszüneti napra esik, akkor soha nem előtte kapja meg, hanem utána.
Most pl. január 1-e ünnepnap, így majd 2-án fog fizetést kapni.
Tehát, ne igyál arra mérget, hogy 3-án lesz fizetés. Gondold át, hogy szokott nálatok lenni és szerint várd a fizetést.
dec. 29. 18:33
Köszönöm a válaszokat remélem meglesz akkor 3.-an ... csak azért féltem mert suliba dolgozóm és a szünet miatt gondoltam csúszik
7. Channa* (válaszként erre: 4. - Asztanaviszta)
dec. 29. 10:32
Bocsánat!
Tényleg 3-a;)
6. semleges
dec. 29. 02:02
Szerintem is 3.
5. Panna.33
dec. 28. 20:52
Pénteken a számlán lesz, ugy gondolom.
4. asztanaviszta (válaszként erre: 3. - Channa*)
dec. 28. 14:41
Ha 5. vasárnap, akkor az azt megelőző utolsó munkanapon fizetnek. Ami jelen esetben 3. péntek.
3. Channa*
dec. 28. 13:47
5-e vasárnap és ha az az utolsó nap, amikor fizetik, akkor elvileg 4-én megkapjátok, ha úgy működik a cég, ahogy a legtöbb.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 13:44
Mi 3-án kapjuk.
dec. 28. 13:35
Tudom munkahely függő de kb mennyi az esélye hogy megjöjjön a fizu 2.-3.an ha alapból legkésőbb 5.en még szokott jönni?! (Első hónapom)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok férjesek, ha (bőven) a következő fizu előtt elfogy a fizetésetek?
- Páromnak nem sikerült a munkahely, jobb fizu. El vagyunk...
- Hogy fizethetném ki a 160 ezres fizumból a fogszabályzót?
- Bruttó 90e ft a fizum és csak 62e ft-ot kapok kézbe!
- Van biztosnak látszó melod kevés fizuért, azért kalandba vágnád magad párral egy teljesen más városba több 100 kmrrel odébb?
- Alkalmazottként dolgozol, a vezetői iskoládat nem számolják bele a fizuba?