Fizikai munka mellett, napi egy óra biciklizés mellett, (étrend is ok) fog vékonyodni a combom és a fenekem? (beszélgetés)
Nekem sajnos fenék, comb a gyenge a pontom. Hiába vagyok 58kg (170 cm) a combom vastag és nem csak az izomtól. Hetente több, mint 100km-t kerékpározok és futok is. Nálam nem igazán használ:( Ha emellett diétázok azt érem el, hogy még jobban kiállnak a bordáim és még vékonyabb lesz a karom. Hasam is nagyon lapos.
Egy próbát megér, mert nem vagyunk egyformák, lehet te simán lefogysz.
Nekem 64cm a derekam és 94cm a csípőm:(
Igen! Mindenképpen! Saját tapasztalat :)
(igaz, nekem a hasam a leggyengébb pontom, de a fenekem, és a combom rendesen összement tavaly az egész tavasztól, őszig tartó bicajozásnak köszönhetően! Szépen formásít! És kb 1 órát tekerek n is minden nap, illetve strapás munkám van nekem is)
Sziasztok!
Nem is a kilók érdekelnek. Imádok mozogni, és a biciklizésre most van lehetőségem, végre :) Kissé hegyes-dombos helyen vagyok, ma is egy órát tekertem , amit megéreztem :) Szóval a legtöbb zsír a combomon és a fenekemen van. Várhatok ettől változást? Csodát nem várok, de 97-es csípő helyett jobb örülnék a 92-esnek. Eléggé bizarr ez a körte alkat. -_-'
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- Városban biciklizéshez kötelező a maszk?
- Tud valaki segíteni abban, hogy milyen tornagyakorlatokat lehetne végezni, ha szeretnénk a derekunknál és a csípőnknél vékonyodni, fogyni?
- A biciklizés segít a fogyókúrában?
- 2-3 hét biciklizés és diéta mellett lehet fogyni 3-4 kg?
- Teherbeesés fizikai munka mellett