Fizetési meghagyás ellentmondás (beszélgetés)
A megnyugvás az E-on által kezdeményezett fizetési meghagyás volt,amit a mai nappal megnyertem!Én töröltek mindent!
A másik a TIGÁZ mai MWM szolgáltató által kezdeményezett végrehajtás miatt indult,de ott is csatoltam a 2020 évben maradéktalanul megfizetett számlákat. itt is mindent becsatoltam és kértem a végrehajtás megszüntetését.
Mivel jól fizető bejelentett munkahelyem van,gondolom rég vonná,ha jogos lenne!
Ennyiben kértem segítséget talán jért már így valaki?
Én még nem nyugodnék meg...
Ha nem reagálnak, az nem jelenti, hogy tudomásul vettek bármit is!
Egy újabb levél mindenképpen!
Kiegészítve azzal, hogy már egyszer elküldted a bizonyítékokat és nekik is reagálniuk kellett volna 30 nap alatt!!!!!
Írtam neki ajánlott tértis levélben,amit 3 hónapja átvett,azóta áll az ügy! Csak gondoltam hogy ha fizetési meghagyásban is igazolhatom hogy nem tartozom,akkor ott islehet. Átvette 2 nap múlva feladástól és azóta hallgat.Gondolom én ott sem jártak sikerrel a követelők.
Bemenni nem tudok mert 10 órában dolgozok,telefonon meg nem ad ki infót.Ma nagyon megynyugodtam,hogy az E-on el állt a pertől.
További ajánlott fórumok:
- Ha valakinek kérdése lenne hagyatéki eljárással, fizetési meghagyásos eljárással vagy végrehajtási eljárással kapcsolatban írjon, válaszolok
- Országos közjegyzői kamarától kaptunk levelet, fizetési meghagyás miatt, mit tegyünk?
- Gyesből és családi pótlékból fizetési meghagyás után vonhatnak akármit is, ha csak ez a jövedelem van? Vagy védettnek számít?
- Mikortól számít a 15 nap, fizetési meghagyás esetén?
- Bírósági meghagyással szembeni ellentmondás benyújtásához van formanyomtatvány?
- Fizetési meghagyásnak mi a pontos menete?