Fiús Anyukák kuki probléma! Hypospadiasis, segítenétek? (beszélgetés)
Szia!
Két fürdetésnél is figyeltem a fiamnak lent voltak szerencsére, meg több pelenkázásnál is azt tapasztaltam,hogy lent van mindkettő.Szerencsére!Nem tudom miért volt akkor , hogy több alkalommal meg nem találtam......akkor megijedtem, de azt hiszem most akkor megnyugodhatok!
Minden esetre köszönöm a segítséget!
Esetleg valami amire fiús anyuka ként még figyelnem kell?
Azért azt furcsának tartom,hogy sem a védőnő sem pedig a gyerek orvos nem hívja föl a szülők figyelmét azokra a dolgokra amiket figyelemmel kell tartani.Főleg az első gyermekeseknél!
Rendben!Köszönöm a válaszod!Én első fiús anyuka vagyok és nálunk nem is volt csak kislány a rokonságban, úgyhogy a fiús jellegű problémákhoz buta vagyok.
Mikor van baj?
A védőnő még tőlem is fiatalabb,nem rég kezdte a szakmát túl sok dologban nem tudott eddig a segítségemre lenni :( .
Várd meg az estét,és nézd meg,hogy meleg vízben üldögélve is fent maradnak-e?
Ha igen,én úgytudom,MÉG semmi baj:( (Csak 4 fiam van)A védőnő,valószínűleg arra gondolt,hogy ÁLTALÁBAN ilyenkor már lent vannak.De ha aggódsz,kérdezd meg a gyerekorvost.
Sziasztok!
Látom,régen volt hozzá szólás az oldalon de rmélem aki tud a köv. témában az segít!
Kisfiam nyolc hós múlt.Kb. két hete vettem észre,hogy a golyócskái fönt vannak, eddig lent voltak és nem is volt gondunk szerencsére semmivel ott lennt!Ma volt a védőnő és azt mondta,hogy már nem szabadna,hogy így legyen!Tud nekem ebbe segíteni valaki , hogy ilyenkor mi a teendő...
Jövő héten kell dokihoz mennünk ahol meg tudom majd mtatni csak addig szeretnék a témának kicsit utánna járni.
Szia!
Az én fiamat 17 hónaposan műtötte Veebély Tanár Úr.Műtét utáni reggelen haza engedtek minket.1 hétig volt bent a hugycsőben a katéter.Engem jobban megviselt mint őt.Műtét utáni napon már szaladgált!!!Óvni kellett,hogy nehogy kimozduljon a katéter!!!Ma már 4 éves,semmire nem emlékszik belőle csak amit mi elmeséltünk.Bent az oviban nem piszkálják "mássága" miatt.
Görbület is volt,maradt is valamennyi,nem sikerült teljesen "kiírtani".Úgy volt ,hogy lesz még egy műtétünk de 3 hónappal ezelött mikor visszamentünk műtéti időpontért és vizsgálatra,azt mondta nincs szükség még egyre...?
Ne aggódj,a gyerekek hihetetlen dolgokra képesek!és nagyon erősek,
Szia!
Köszönjük szépen,igazából csak minimális eltérésünk van de majd meglátjuk!
További Szép Napot!
Sziasztok!
13 honapos Kisfiamnak a hugycsőnyílása kb 1 cmel lejjebb van mint ahogy kellene. 6 hosan voltunk vizsgálaton, Most megyünk vissza de tudjuk,hogy műteni kell ezt már elmondták 6 hosan!
Kérdésem lenne,hogy mennyire veszélyes/fájdalmas egy ilyen mütét?Valaki tudna segiteni aki már átesett egy ilyen műtéten? nagyon aggódom!
Előre is Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot kérnék fiús anyukáktól
- Fiús anyukák! Milyen volt, mikor a fiatok bemutatta az első barátnőjét?
- Meg ismerkedtem egy lánnyal annyia problémám vele nagyon fius kinézetű és mélyhangja van.Fiuk járnátok ilyen csajjal?
- Szobatisztaság- fiús anyukákhoz kérdés!
- Szorongásos problémával küzdő anyukákkal szeretnék beszélgetni. Hogyan éli meg ezt a pici gyerekünk?
- Problémás szülés a Dél Pesti Kórházba? Olyan anyukákat keresek akiknek problémás szülésük volt.