Fisher Price Tanuló kutyus (beszélgetés)
Senki ?
:(
E-e-e-e-ez az orrom!
Eleinte én is utáltam, de a gyerek kb 1 éves kora körül anniyra elkezdte élvezni, hogy mi is megszerettük. Jópofa dolog nagyon!
A bödön is jó, de az csak nálunk most kerül elő funkcióját betöltve. Másfél éves most a gyere, eddig scak a tetejét rágta meg hurcolta mindenhova. :-)
szerintem a bödön és a kutyus más-más dolgot fejleszt.
A bödön inkább a kézügyességet, a kutyus meg a szóbeli kifejezőkészséget. Ezért nem lehet úgy összehasonlítani.
Mindenesetre a bödön kétféle dolgot tud mondani, a kutyus meg sokkal többfélét. Én ezzel magyarázom, hogy drágább a kutyus. Persze ezt nem tudhatom.
sz-sz-sz-számoljunk! :D
nem tudom ,ez a kutya drágább, mint a bödön, és állítólag nem is mindegyik tökéletes :P
Newkünk si volt sütifaló kincsesbödönünk (vagy mi :))) Sajnos odaadtam egy "barátnőmnek", akkor még nem gondoltam hogy lesz kisbabám, és kinyírták a gyerekei :(((
De mikor merült benne az elem...hát az tényleg ilyen hangokat adott ahogy írtad :DDDD
Nekünk is van ilyen kutyusunk. Nekünk is nagyon bejött. Kristóf odáig van meg vissza érte. Ezért is gondolta az unokatesóm, hogy ilyet kér. A nagyobbig lányának semmi ilyesmit nem vettek, nálunk meg látta, hogy milyen jó ez is, meg a sütifaló bödön, Noé bárkája stb. Ezért is akar most a kicsinek ilyen játékokat.
Egyébként megbeszéltük a férjemmel, hogy délután elmegyünk a Corába, körülnézünk. Így lesz a legjobb.
iggggen, főleg ha merül az elem benne :D akkor engem is szórakoztat :))) ráültem egyre valamelyik barátnőmnél véletlenül és beszólt valamit, aztán énekelni akart nekem meg mentudommégmit magyarázott :DDD a fiam is kerek szemekkel nézett rá, meg undorodva eltolta magától mikor odaadtuk neki :D
sütiformásunk volt, a fiam azt is akkor kezdte kedvelni, mikor merülni kezdett az elem és elkezdett rappelni a köcsöge, hogy: s-s-s-s-s-s-s-s-sütiformaa! :D így mondta, a gyerek meg kacagta :)) h-h-h-h-háromssz-szög! :)))
a Fish.. Pri.e honlapján is meg lehet rendelni.
egy árban van a bolti árakkal, de sajnos sehol sem olcsó, viszont imádni fogja a pici az enyém is nagyon szereti, és tényleg szupi kis ajándék!!
A teszveszen nézd meg!Ott adta el a párom volt nője azt amit a kicsinek vettünk.mindegy ez más téma!
Vagy játékboltokban vagy esetleg tescoban!Olyan 8.000 körül van!
Szia!
Én a Corában láttam 9900Ft-ért,annál olcsóbban még sehol!Baba üzletekben(Brendon pl)akár 12-ért is árulják...a Coránál szerintem egy olcsóbb megoldás van,a netes webáruházak,de ahhoz meg adódik a postaköltség,meg nem is biztos,hogy szombatra kiviszik!
További ajánlott fórumok:
- Fisher price tanuló wc vélemények
- Honnan szerezhetnék Fisher Price tanuló telefont?
- Tudja valaki, hogy valamelyik budapesti Tescoban van-e még Fisher Price akciós tanulókutya?
- Látott valaki a Tescoban Fisher Price tanulószéket, ami az akciós újságban volt?
- Fisher Price tanuló kutya van most akcióban valahol?
- Nincs valakinek eladó használt Fisher Price tanulószéke?Átvenném.