Fisher price tanuló wc vélemények (beszélgetés)
Szia köszi hogy írtál.Mi is megvettük már a és hamarosan meg is kapja a drágám.Igaz már mutattuk neki de mikulásra vagy karácsonyra akarom adni.Nekünk tetszik mégsem az a snassz bili virít.
Majd megírom én is a fejleményeket.Igaz még csak 16hós de egyre ügyesebb okosabb:-D
Nagyon gondolkodóba vagyok:-D
Nem akarok szart venni.
Köszönöm szépen biztos gyerekfüggő is,na meg kor és magasság is.
Hátha lesz aki majd erről a wc-ről is ír tapasztalatot.
ez érdekes,úgy látszik szerencsénk van,soha nem ment félre még se pisi se semmi más.pedig 98%-ban wc-t használ a gyerek, ha van kedve felrakja magának a szűkítőt,ha nincs akkor anélkül ül rá. egy időben felhajtotta az ülőkét és állva pisilt,de erről itthon le lett szoktatva.közwc-n tartom,ott nem nyúlhat semmihez. (2,5 éves most)
a dupla ülőke tényleg nagyon jó,csak olyan hirtelen lett szobatiszta a gyerek és olyan szépen megold mindent nélküle,hogy felesleges lenne .
Köszönöm a kedves hozzászólásokat ilyeneket vártam inkább:-D
Persze értem én a szűkítős dolgot de van ellenérv mellette...Tesóm kisfia a pl.hogy ugye wc-re szoktatás volt de ugye még magas volt a wc neki így a pisi hiba volt ügyes szinte mindig sikerült mellé is pisilnie.A lányoknál más azt tudom.
Ezért gondoltam hogy egy ilyet vagy hasonlót vennék.Mert ugye a bilik azért kisebbek.
Most persze lehet mondani hogy ülve pisiljon de ugye még ha úgy van szerintem érdekesebbnek fogja tartani ha foghatja majd.
Amúgy nem fog rajta enni,inni,játszani még a sima bilin sem!
Ez meg csak zenélne ha sikerül neki.
Megnézem ezt a baby byörn ös bilit is.
Amúgy ne hogy azt gondoljatok nagyzolni akarok csak karácsonyra valami hasznosat is szeretnék és ezért infórmálódom:-D
Még egyszer köszi mindenkinek!És természetesen várom még további emberek tanácsait ötleteit:-D
szerintem hagyd,hogy a kicsi válassza ki,szívesebben fogja használni,mintha elétennél egy olyat amit te szerettél volna :))
szerintem a legkényelmesebb a baby björn karosszékes bilije,nem nyomorodik össze rajta a gyerek,kellően magas,könnyen kiönthető,ez is kivehető "tartályos".
én is jól megnéztem magamnak ezt az fp bilit anno,tudják mit kell mutatni a szülőnek :D de a szobatisztaság nem játék,nem kell bilin tv-t nézni,olvasni,enni stb, a bilinek nem kell tanulójátéknak lennie,csak egy egyszerű átmeneti eszköz amit 2-3 hónapig használ a gyerek a pelus és a wc-szűkítő között.
a tapasztalatlan anyukát vehetném magamra is,hisz az 1 hete biliző gyerkőccel még nem vagyok szuperanyu.. :))
de nem veszem :)
Miért legyek hozzá kedves ha ilyen stílusba ír?
Te legalább leírtad normálisan a véleményed!
Bocs ha számodra bántó volt.
Nem tapasztalatlan anyuka véleményére vagyok kíváncsi ez meg az én véleményem.Had döntsem már el hogy az általam kiírt fórumra mire vagyok kíváncsi!
Nem bonyolult a kérdés.
Nem sima biliről kérdeztem azt ismerem stb.ezt nem,ezért kértem infót róla.
De azért köszi nektek.
Amúgy Andi azt hogy sértő-e és hogy ütközik-e a szavak használata miatt nem biztos hogy itt maradna...
Bocs, hogy van véleményem. Nem fogok engedélyt kérni ahhoz, hogy leírjam. Még tőled sem.
Ez egy fórum, és az szól hozzá aki akar.
Az írásom nem volt sértő, és nem ütközött a fórumszabályzatba sem.
Jó lenne, ha nem szabnád meg, hogy ki írhat, és ki nem.
ne várd,hogy csak használók írnak majd... aki meglátja a témát, és felkelti a figyelmét, tuti írni fog,akár használja,akár nem! :)
ez a hoxa! nem kívánság műsor :D
Sima bili tökéletes... :D
Nem tudom mi a különbség a sima és a tanuló közt(az árán kívül, mert hogy ezekért a tanuló bigyókért minimum egy 10essel többet kérnek mindig.. :D)
de ha a gyerek meg akar tanulni bilizni,akkor a simába is fog.. ha nem,akkor a tanuló bilivel sem! :D
mondja ezt neked egy friss biliztetős anyuka ;)
A hozzászólásomban leírtam hogy használok véleményét kérem így gondolom ilyen hsz.szel nem vagy használó szóval kérlek ne írj ide.Köszi:-D
Még mindig várom a kedves Használok véleményét!
Baromság.
Mondjuk amíg lószar van, veréb is van, így nyilván van aki megveszi.
Sziasztok véleményeket szeretnék kérni Fisher price tanuló wc HASZNÁLÓKTÓL!Érdekelne-e hogy érdemes-e megvenni?
Vagy inkább a tanuló bilit amit később tudunk fellépőként wc szűkítőként használni.
Ezt mennyire lehet kihasználni?-mit gondoltok max meddig lehet használni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Fisher Price Tanuló kutyus
- Honnan szerezhetnék Fisher Price tanuló telefont?
- Tudja valaki, hogy valamelyik budapesti Tescoban van-e még Fisher Price akciós tanulókutya?
- Látott valaki a Tescoban Fisher Price tanulószéket, ami az akciós újságban volt?
- Fisher Price tanuló kutya van most akcióban valahol?
- Nincs valakinek eladó használt Fisher Price tanulószéke?Átvenném.