Finom zöldségfasírt recept


főtt/párolt
burgonya
karfiol
brokkoli
sárgarépa
kelbimbó
tojás
sót-bors-ételizesítő
lágy kinyomós sajt
mustár
foghagyma
A Finom zöldségfasírt elkészítési módja:
A főtt zöldségeket áttöröm,de nem kell pürésiteni. Hozzáadom a fűszereket, a tojást és a krémsajtot is.Alalposan összedolgozom. Kb. fél tenyérnyi fasírtokat formázok és zsemlemorzsába forgatom.
A zöldségekből ki lehet hagyni és hozzá lehet tenni ízlés szerint.
Kisütni két féleképpen szoktam: vagy felhevített vajban vagy sütőben. Mindkét módon nagyon fonom.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: RLindi, 2008. máj. 16. 15:12
A finom zöldségfasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.