Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Finom túrófánk recept

Finom túrófánk recept

A Finom túrófánk hozzávalói:
Hozzávalók

250 g liszt
250 g félzsírós tehéntúró
2 db tojássárgája
20 g Rama
8 g sütőpor
120 g porcukor
kevés vaníliás cukor
1 db citrom reszelt héja
egy csiptnyi só


A Finom túrófánk elkészítési módja:
Elkészítés A lisztet összegyúrjuk a tehéntúróval, hozzáadjuk a Ramát, a tojássárgákat, a sütőport, a sót, a cukrot, és a citrom héját. Az egészet összedolgozzuk, majd lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Forró olajban pár percig, forgatva megsütjük, majd szalvétára szedjük, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön. Vaníliás pudinggal, vagy baracklekvárral tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A finom túrófánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook