Finom túrófánk recept

Hozzávalók
250 g liszt
250 g félzsírós tehéntúró
2 db tojássárgája
20 g Rama
8 g sütőpor
120 g porcukor
kevés vaníliás cukor
1 db citrom reszelt héja
egy csiptnyi só
A Finom túrófánk elkészítési módja:
Elkészítés A lisztet összegyúrjuk a tehéntúróval, hozzáadjuk a Ramát, a tojássárgákat, a sütőport, a sót, a cukrot, és a citrom héját. Az egészet összedolgozzuk, majd lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Forró olajban pár percig, forgatva megsütjük, majd szalvétára szedjük, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön. Vaníliás pudinggal, vagy baracklekvárral tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2012. júl. 18. 07:55
A finom túrófánk elkészítési módja és hozzávalói.