Filmek, amiket mindenkinek látni kell (beszélgetés)
Irány a Mississippi!
Sweet November
Az őslakó
A remény rabjai.
Ponyvaregény.
Forrest Gump.
Angyalok városa.
Életrevalók,
Pénzcsinálók.
Ne nézz fel!
Napokig hatása alatt voltam.
Felhozom ezt a fórumot, bő 7 éve indult.
Nekem most aktuális, hogy filmeket keresek. Tudtok ajánlani jókat az azóta eltelt időszakból, vagy akár régebbről is?
Gettó milliomos...
nem is tudom hogyan felejthettem el eddig
Szüret az elmúlt napokból:
Arcmás
Milla Jovovich filmje egy a sokktól prozopagnóziássá vált tanárnőről, aki viszont az egyetlen szemtanúja a sorozatgyilkos egyik ölésének.
A postamester
A csalót megmenti egy angyal a kötéltől, cserébe ő lesz az angol kisvárosban a postamester.Angol fil,hatalmas!
Nap,széna,eper
Nap,széna,erotika
Nap,széna és pár pofon
Csehszlovák vígjáték trilógia - akkora film a nyolcvanas évekből, hogy egy ilyen amcsi, beröhögős tv játék sehol sincs hozzá képest.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Pamutdisznó ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ \\\|///¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤-(o o)-¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤-----oOOOo--(oo)--oOOOo-----¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Az Elnök emberei
Anna
Előkelő társaság
A Szórád ház
Most nem ez a kérdés, de 2 könyv:1.Berkesi András: Akik nyáron is fáznak 2. Kirst: Tisztgyár
De kár,hogy csak az ilyen típusú filmek érdekelnek..én pont ezeket nem szeretem.Én csak horrort,meg thrillert néznék mindig,ha lenne mit,de már mindent láttam.
Szerintem a világ legjobb thrillere:
-Az Árva (ennél jobbat nem hinném,hogy valaha is csinálni tudnak)
Horror:
-Odabent(ez egy nagyon beteg film)
Akció:
-Elrabolva 1,2
Van 1 amit nemtudok bekategorizálni,de számomra olyan mély hatást tett,hogy tényleg ajánlani tudom neked..dráma-thriller talán ami ráillik
-Table No. 1
-Vígjáték:
Kb 15x láttam már csak a pasi miatt is:-)
-Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
A másik:
Szerelem kölcsönbe
(Na itt nehéz a filmre koncentrálni a főszereplő miatt:-))Túl szép színésznek:-)
Ezen felül pedig az összes Katherine Heigl és Kate Hudson és Owen Willson filmek,imádom őket..
Ennyi jutott eszembe így hirtelen
Nevem Khan
Büszkeség és Balítélet
Szerelmünk lapjai
Grey Gardens- 2 nő egy ház
Eszelős szerelem
A zongorista
Pi élete
Angyalok városa
A sziv hidjai
Forrest Gump
Mennyei prófécia
Nevem Sam
Távol Afrikától
Hirtelen ennyi jutott eszembe..
Schindler Listája
Hair
Forrest Gump
Apocalipto
Passio
A zongorista
Igazából szerelem
Miden végzet nehéz
Legenda vagyok
Elrabolva
Az elhagyott szoba
A Revolvert én is a héten néztem,de megnézem még egyszer!
Minden az agyban dől el.Okos a két csoki fiú!:)
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan aki hirtelen elkezdte látni hallani, stb (egyszóval megtapasztalni) azt a világot, ami nem mindenkinek látható?
- Régi filmek, amiket nehéz megszerezni
- A médiatörténelem legjelentősebb filmjei. Írnátok ilyen filmeket, amiket mindenképpen érdemes lenne megnézni?
- Romantikus filmek, vígjátékok, vagy olyan filmek, amiket egy tini is megnézhet, de mégis elgondolkodtató
- Mondanátok filmeket, amiket érdemes megnézni?
- Hogyan lehet előtte/utána képeket késziteni, amiket a naplókban lehet látni?