Fiatalabb pasival kavarni jó ötlet? (beszélgetős fórum)
Békebeli sütemény receptekre, hasznos hàztartasi tippekre.
2024 van.
Szabad akaratából két felnőtt ember tesz, amit akar.
Mi a kérdés?
Merthogy a régmúlt időkben elfogadott volt már gyermekkorban elígérni a lánygyermekeket jóval idősebb férfiaknak.
Ma többnyire a lányok döntenek, de szerintem nagyon kevés lehet, aki megkíván egy idős férfit. Itt már nem a testiség, hanem a férfi intellektusa lehet a mérvadó.
Ez náluk egy megugrandó feladat. Sokat nő a haverok szemében, ha ő már képes egy idősebb nőt is kielégíteni, magába bolondítani.
Idáig még csak beszélgettetek?
A beszélgetés nincs korhoz kötve. Amúgy a "kavarás" sincs. Lényeg, hogy minden jól érezzétek magatokat.
Egyébként az én férjem is fiatalabb nálam 3 évvel, de igazából az semmi.
Ezen valahogy mindig fennakadnak, de az senkinek sem szúr szemet, ha egy 20-as fiatal nő egy 40-50 éves pasival jár.
Mit vártak egy babától, amit nem teljesít?
a fiatal fiuk szemében nagy varázsa van egy Milf-nek.
jav 2-sor " barátnőm 25 éves fia..."
Nem, a szomszédasszonyom próbálta néhányszor és a vége mindig nagyon megalázó volt számára.
Én sem lennék boldog, ha a fiam egy 50 körüli nőnek udvarolna, ( nem is maradnék veszteg )
De minden előfordulhat. Évekkel ezelőtt hasonló témájú fórumban írtam, hogy barátnőm 25 éves fiam 40+-es nővel jár, a barátnőm totálkáros volt. Nemrég szült a nő, hát nem igazán boldogok. Senki sem ezt várta a babától, ami most van.
Eltévesztetted a házszámot, nincs ilyen problémám.
Hát én el nem tudom képzelni, hogy egy 30 éves férfi mit láthat egy 50-es nőben. Teljesen más életszakasz, más célok, más elvárások. És most ne a szex részét nézzük (bár nekem az is fura), hanem magát az életet.
Egy 30 éves az anyját keresi egy idősebb nőben, aki majd megtanítja, egy-két fortélyra.
Ne dönts a fiad helyett..inkább szégyelld magad.
Az ismerőseim között, 2 pár is van, ahol a férfi a fiatalabb.
Egyik 12 évvel, a másik 8 évvel.
Kb 40 éve együtt vannak.
Ha meg hasonlókat kívánok, akkor rosszindulatúnak titulálnak 😀
Dehogy húznád, ha a fiad is kitartana a nő mellett. A fiad boldogságát néznéd, max. magadban pusmognál. Azért egy 30 éves csak el tudja dönteni, hogy mit akar :)
Ha ezzel nem kavarsz be másnak, akkor hajrá.
Attól függ. Ha rácuppanna a harmincas fiamra egy ötvenes, kihúznam a nyakát.
Attól függ. Csak kavarni akarsz vagy kapcsolatot?
Jó ötlet. Ha kavarni akarnék, én minimum egy húszassal lejjebb keresnék.
További ajánlott fórumok: