Fevarin antidepresszánsról tud valaki valamit? Vélemény, tapasztalat? (beszélgetős fórum)
Szia!
Köszi szépen a válaszod, és hogy drukkolsz, ez nagyon jól esik és sokat jelent nekem! Köszönöm szépen azt is, hogy számíthatok a segítségedre és írhatok privátban is!
Szia!
Nehéz volt abbahagyni a gyógyszert, és ehhez is nagy türelem kellett. Az első orvosom teljesen leállított és borzalmas rossz állapotba kerültem. A másik orvosom, amikor úgy éreztük eljött az ideje szép fokozatosan csökkentette az adagokat, de mihelyt valami rosszat tapasztaltam visszamentünk egy rövid időre az előző adaghoz. Így szép fokozatosan teljesen el tudtam hagyni minden gyógyszert, és kb. 3-4 évig nem kellet hozzányúlni.
Nagyon drukkolok neked és erőt, gyógyulást kívánok.
Ha beszélgetni szeretnél, vagy bármi segítségre lenne szükséged nekem nyugodtan írhatsz priviben is. Jó hallgatóság vagyok!
Szia!
Több éven keresztül szedtem, más gyógyszerekkel együtt. A gyógyszerek mellé egy szuper orvos is nagyon fontos. Engem ez "gyógyított" ki jó hosszú küzdelem után. De tudni kell egy depressziós sohasem gyógyul meg igazából,csak tünet mentessé válik és jól érzi magát. 6 év után most újból belemásztam, de küzdöm, és az agykontroll sokszor segít. Nagyon nehéz, ha nem beszéled ki a dolgokat és ehhez kell egy olyan ember akiben igaziból
megbízol. Sok erőt kívánok neked.
szerencsére semmit, de az ilyen szerek sztem többet ártanak, mint amit használnak.
Javaslom inkább próbálkozz ezzel:
aranykolloid
Olyat ismerek akinek ez segített az ilyen jellegű problémáján.
Keress rá a neten.
További ajánlott fórumok:
- Dulsevia nevű antidepresszánst ismeri valaki?
- Sikerült valakinek lefogyni azt követően, hogy antidepresszánst szed?
- Van valakinek tapasztalata az orbáncfű tartalmú szerekről? Kiválthatják az antidepresszáns gyógyszereket?
- Ha jobban van valaki az antidepresszánstól, akkor még fél évig kell szedni?
- Van valakinek tapasztalata a Fevarin 50 mg antidepresszánssal kapcsolatban? Anafranil vagy Fevarin a jobb?
- Brintellix antidepresszánst szed valaki?