Festményeim (beszélgetős fórum)
Én akkor festek amikor ráérek. Másnapra eltervezem, mikor szeretnék soha nem jön össze :-)
Hobbi boltban veszed a képeket?
Így igaz ahogy írod!
Festés, színezés engem is teljesen leköt, kikapcsol, nem látok, nem hallok. :-)
Ki mondta hogy művész szeretnék lenni?
Kikapcsol, ennyi! Számodra lehet firkálás, sok embernek nem!
Köszi, hogy feltetted🙂 Nagyon tetszik! Imádom a pipacsot, mit virágot, olyan kis törékeny mégis ahogy egy mezőt alkotnak valami csoda számomra❤️
Gratulálok, csak így tovább.
Figyelni fogom a naplód, hátha lesz új kép fent!
Most min dolgozol éppen?
Feltettem a naplómba a pipacsos képet. Van egy másik tájkép pipascsokkal, de annyira rossz a fénykép, hogy csak lejáratnám vele magam, pedig a kép nagyon jó, sok embernek tetszi.
Van olyan kép ami lefényképezve jobban néz ki, és fordítva. Nem tudom mitől függ.
Nagyon szép kép, ez még jobban tetszik mint a téli táj🥰
Pipacsos képet nem csináltál még? Ha igen mutasd meg nekünk!!
Ma hallgattam egy élő közvetítést, ami később átment festmény licitálásba. A festmény 70x70-es méretű, vászon akrillal festve, nem mondom, hogy absztrakt, non figuratív-talán ez a jó kifejezés.
A kikiáltási ár 100 ezer Ft-volt, aztán volt egy ajánlat 105 ezer Ft-ra és végül 150 ezer Ft-ra. Később a 150 ezres valaki eltűnt az éterben. Persze az eladás csak akkor jön létre, ha megérkezik a pénz a festmény tulajdonosához. Sokan dicsérték a képet, sokan azt írták, nekik nincs pénzük megvenni.
Egy hölgy miatt írtam ezt most ide, aki közölte, neki lenne rá pénze, de neki nem kellene a festmény.
De nem értem, most boldogabb, hogy ezt közölte?
A naplómba ismét felraktam egy napraforgós képet, még tavasszal készült.
A firkalas is kikapcsol. Azert lettek a "felnott" szinezo konyvek. De a muveszet nem it kezdodik.
Dali vayg Picasso "alkotasa"-i sem azert kerultek be mind egy galaraiba, mert jok. Csak a neve meg a legenda miatt.
Imádom ezt a festést, teljesen kikapcsol. :-)
Próbáld ki, ha még nem tetted a felnőtt színezést, az is nagyon jó :-)
Nekem tetszik, imádom a telet, havas tájat.
Bocsi a kérdésért, képeid festés számok alapján készül? Én olyanokat szoktam festeni. :-)
Amugy meg a kepkereskedok sem festesbol elnek. En az sem vagyok, de "olcso penzert", 500-700 euro kornyeken passzoltam el kepeket 15 eve, mert el tudom adni a katalogusban nem sokat szereplo, smuzolni nem tudo muveszek jo darabjait.
Volt, hogy kaptam egy-egy szep kepet, amugy meg szivessegbol, mert a tanarom volt.
Az en lakasomban nem is ilyenek lognak, mint a posztolonal.
Sok eve nem is rajzoltam, de szemem meg van.
Es Gauguin az egyik kedvencen.
Nekem is tetszenek a képeid. A kritikusnak lehet ma rossz napja volt és az ízlések meg tudjuk különbözőek.
Mint tudjuk Csontváry festményeit is kocsiponyvának akarták eladni, aztán meg Picasso is elismerően nyilatkozott róla. A nagy festőknek sem volt mindjárt világhíres festményük, volt , aki csak egyet adott el életében.
Az alkotásban megnyilvánulhat a mindennapi életünk, az érzéseink, általa feldolgozhatók a mindennapok nehézségei tehát minden szempontból hasznos. Szerintem csináld tovább és ha ebben örömöt találsz akkor meg főleg!
Csatlakozom a többiekhez , tetszenek a festményeid.
Látszik,hogy nem akadémián tanultad ,de a naiv festészetnek is meg van a létjogosultsága.Sőt !
Csak így tovább 🥰
További ajánlott fórumok:
- Ismertebb festmények
- Hogy deríthetem ki, van-e igény a festményeimre?
- Munkácsy Mihály festményei- megkötés nélkül
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Saját művészeti kiállítás. Hol? Hogyan? Ki szeretném állíttatni a festményeim.
- Kinek a festménye az adatlapomra feltöltött kép?