Fertőzés 38. hetes terhesen? (beszélgetés)
Köszi választ...
Mondjuk az kicsit még aggaszt, hogy csak kenőcsöt kaptam, a gyógyszerre várnom kell még 1 hetet...
Ha húzom még addig?
Nagyon szívesen!És ne aggódj úgyis viszed magaddal a papírjaidat és ha másik doki lát is el tisztában lesz a helyzettel.A sajátod meg mindenkép remélhetőleg! :)
Mondjuk az enyém számon kért,hogy miért nem volt meg a kezelésem,mondtam mert a doktor úr elfelejtette,és mikor megkérdeztem azt mondta még ráérünk,ráadásul aznap is voltam nála,meg nst-n is és akkor is kérdeztem és azt mondta majd ha legközelebb jövők.De a vajúdás alatt megoldották.
Szóval semmi baj!Amúgy tényleg nagyon sokan kapnak fertőzést a terhesség alatt,szerencsére én nem tartoztam közéjük,és mindenkinek egészséges babókája lett,akiket ismerek legalábbis.
Jó babavárást!És élményekkel teli,gyors szülést kívánok neked!
Szia.
Nekem programozott császár volt a 2. szülés és nekem is kellett gyógyszer,amit majdnem elfelejtettek beadni az utolsó pillanatig,én szóltam nekik,majd ismét elfelejtették,végül éjfél körül keltettek fel,hogy bocsi kell a gyógyszer és vénásan kell most már beadni.Ja + poén egy részét simán a képembe spriccelte,mert gyorsan akarta beadni,azt hittem menten az ölébe "teszem" a vacsit a tömény antibiotikum szagtól,de aztán nem volt gond,még egyet kaptam reggel is,aztán jöhetett a császár:)Sztem nem lesz gond,mert időben elkezdtek kezelni,nem az utolsó percben.Ne izgulj:)
Köszönöm a mgnyugtató szavakat!
A dokim egyenlőre szabin van, remélhetőleg ba is fog jönni a szülésre, de a szülésznőmnek ,mindenképp megemlítem majd, persze a dokinak is, kérdés, hogy ki lesz!
Szia!
Nekem elmaradt a 36.héten a kezelés,mert a dokim felelőtlen volt,a szülésem pedig bekövetkezett a 37.héten,nagyon féltem mi lesz,de a szülésznőm megnyugtatott,mert a vajúdás alatt kaptam egy injekciót,ami valami antibiotikum volt és ugyanazt a funkciót látta el,mert ezt a korábban születő gyermekeknél és a magzatvíz korai elfolyásakor is beadják as fertőzésveszély elkerülése érdekében.
Úgyhogy ne aggódj,nem lesz semmi baja a kicsinek.
2 gyermekes anyuka.
Köszönöm a választ. És ettől még megszülhetem ugye természetes úton?
Csak annyi, hogy ha megszületett, akkor kap antibiotikumot?
Remélem addig nem lesz semmi...
Sziasztok!
Benyeltem valami jóképű fertőzést, de a terhességem 38. hetének közepén tartok. Írtak fel kenőcsöt és vettek ismételt kenetmintát, amit már 36. hetesen is, akkor még tünet- és problémamentesen.
Félek hogy ha beindulna a szülés valami baja lesz a gyereknek, mert legközelebb 1 hét múlva megyek, akkor kapom meg az eredményt és valószínűleg akkor írnak gyógyszert is, ha van valami.
Ha valaki járt már hasonló cipőben tapasztalatokat várnék! Köszi
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Elhagyott 16 hetes terhesen
- 7 hetes terhesen vérezni kezdtem. 1 hete tart, valaki tapasztalt már hasonlót?
- Terhesen gombás fertőzés
- Hüvelyi fertőzés terhesen? Vagy normális?