Férjhez mentem és meghíztam (beszélgetés)
52 az smafu! :)
Amúgy mostanában több jó karban lévő ötvenes faszit látok, mint harmincast.
Hát tényleg nem.
De azt nagyjából minden nő tudja, hogy ha hízik, akkor mellre biztosan fog, és ha fogy, akkor ciciről megy le legelőször.
Ritka kivételek mindig vannak, akiknél nem így van. :)
A fenét! :) A megoldás, hogy együtt öregedjél meg egy olyan férfivel/nővel, aki teste hasonló változásokon ment keresztül.
Nekem többek között ezért is furcsa, mikor egy huszonéves férfi egy 50 feletti nőben megtalálta az élete szerelmét, vagy egy fiatalabb nő, boldognak mondja magát egy olyan korú férfivel, aki az apja lehetne.
Nem hiszem, hogy a megereszkedett mell indák, vagy a csoffadt blőnyék, ami egykor izom volt egy fiatal embernek (legyen az nő vagy férfi), izgató vagy vágykeltő tudna lenni.
Nemtom, 68 kg körül van.
Nekem nem tetszik a sajátom, nekem is nagyobb mellem van, de se gyerek előtt, se gyerek után nem tetszett. Pedig, ha így utólag belegondolok még egy 5 éve is szebb volt, lehet mert vékonyabb voltam,mint most, csak nem értékeltem 🙂
De biztos nem kövérség miatt volt nagy a melle.
Szerintem aki azért eszi túl magát és hízik meg, hogy nagyobb legyen a melle, az nagyon becsapja magát, és még a tükörnek sem hisz.
Vagy mégis?
Láttam már nagymellű nőt, szép, feszes, igazi keblekkel.
3 gyerek után és 40 évesen. Ez tényleg genetika szerintem.
Viszont azt is megjegyezném, hogy az a nő, akinek kisebb a melle az is lehet ugyanolyan szexi, mint akinek nagy van. Sőt....
Szerintem a kisugárzástól függ.
Jó, hát lovagolhatunk a szavakon 😂 akkor úgy mondom, hogy a kövér mellnek nincs SZÉP mell formája.
Van a normál szép nagy mell, ha valaki olyan szerencsés, meg van a nagy formátlan kövér mell. Tudom, szerinted nem így van.
További ajánlott fórumok:
- Férjhez mentem - meghíztam
- Jól döntöttem, hogy nem mentem férjhez és nem vállaltam...
- Másodszor is férjhez mentem
- Majdnem férjhez mentem! 😃
- Milyen büntire számíthatok, ha egy év után jelentem be, hogy már nem vagyok jogosult az emelt családi pótlékra, mivel férjhez mentem?
- Elveszett az adókártyám, de amúgy is újat kellene igényelni, névváltoztatás miatt (férjhez mentem). Mit tehetek ebben az esetben?