Férjem vegetáriánus és mégis 163.7 kg. Valamit rosszul... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mert sokan elhiszik, hogy ami vegán kaja vagy cukormentes vagy laktózmentes vagy gluténmentes az már egészséges és nem hízlal.
Gluténmentes cuccok teli vannak cukorral és ch-ban sem kevesebb.
Cukormentes sok esetben búzalisztből készül.
Vegán simán lehet cukros és lisztes is.
Még a sós tk keksz is tartalmaz cukrot
Ha meg találsz véletlenül búzaliszt és cukor nélküli ételt biztos lesz benne pálmaolaj. Készétel zabálásból meg nem tartok ott 2 hónap után, hogy a kekszet is magam készítsem, de receptek már vannak:D
Sok vegán gabonát sem eszik. Cukrot meg főleg nem. Én nem tudnék Tofu bab körettel ebéden élni. Pedig finom, de nekem kell néha a hús és a gabona is. Gabona leginkább mindig;)
Nem eszik húst, helyette tele pofával zabálja a rengeteg kenyeret, tésztákat sülve-főve, pizzát, mekis kaját hasonlókat minimális zöldséggel.
Csak így tovább, ha így folytatja, lesz még 100-150 kg-val is több! Csak kitartás!
Mindenki a maga konyhája kovácsa...-))
Én a medium steak-et favorizálom.
az a baj, hogy én steak kedvelő vagyok.
de köszi.
Van olyan, aki vega létére egy vagon kaját megeszik.
Aztán ott vannak az édességek, többnyire azoktól hízunk el.
Ha a cukra magas, akkor hízékonyabb lesz.
Alapvetoen nem a hus hizlal.
Teljesseg igenye nelkul altalaban egyik chipsben, csokiban, tortaban, sutemenyben sincs hus.
Ahogy a tesztakat is siman lehet hus nelkul enni, langost ilyesmit. Szerintem hus nelkul is be lehet vinni napi 5000 kaloriat is akár.
Ennek nem sok köze van a vegasághoz. Ismerek túlsúlyos vegát nem is egyet, hús semmi, de csokika, sütike, cukorka az megy, korlátlan mennyiségben.
Férjed már veszélyesen túlsúlyos, változtatni kellene.
Én azt hittem, hogy a vega csak ződddséget eszik, akkor bocs a répáért.
3.hsz.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, mégis maradtam
- Megcsaltam a férjem. Szerintetek csak rosszul hatott rám az ital vagy bedrogoztak?
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Ha voltál már vegetáriánus és mégis újra eszel húst, miért?
- Elveheti-e tőlem a válásnál a gyerekeket a férjem, csak azért mert megtudta megismerkedtem valakivel 1-2 hete?
- A ferjem mostanában rosszul nyel, azt mondja kettős nyelése van. A mellkasában megreked a levegő, ki kell futnia a W.C-re. Mi lehet a baj?