Férfiakkal vagy inkább nélkülük? (beszélgetés)
Elvagyok nélkülük.
Sőt! Nagyon jól elvagyok nélkülük.
Mi több, remekül elvagyok nélkülük.
Mindenhol.
Igen, az életben mindenre pont 50% esély van!
Valamire és annak az ellenkezőjére is.... :))
Később....:D
Most nagyon éhes vagyok.
Á dehogy!
Csak a péntek 13 meg az eső mondatta ezt velem. ;)
Mi lenne velünk nélkülük????
Mi lenne velük nélkülünk????
Velük+velünk kerek a világ.
Nem, egyáltalán nem tartom férfiatlannak a kulturáltan "véleményt formáló, kommunikatív hímneműeket"! :)
Miért is lennének azok? Azért, mert egy női portálra regeltek?
Kíváncsiak ránk, nőkre, a dolgainkra az érzéseinkre, ezzel szerintem nincs semmi baj, sőt! Értékelendő!
Legtöbbjükkel jó beszélgetni, mert értelmesek, nyitottak, humorosak, mi kell még annak, aki kikapcsolódni jön ide? (Bár futottam már össze olyannal is, akit pillanatok alatt leépítettem, okkal, de ez szinte szóra sem érdemes!)
Engem személy szerint, egyáltalán nem zavar a jelenlétük, hisz hozzá tartoznak az életünkhöz! :) Mi is lenne velünk nélkülük? :D
Úgyhogy röviden csak annyi, h akárki akármit is mond nektek: gyertek, maradjatok! Mert nektek ugyanúgy itt a helyetek!
Olyan emberkék mindig lesznek, akik az élő fába is bele tudnak kötni, így akár belétek is, hihetetlen okosságukkal, mindentudásukkal, de az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Meggyőzni úgy sem tudjuk őket! :) Tapasztalat!
Természetesen továbbra is ugyanilyen kulturáltan!
Szép napot mindenkinek! :)
Ha a főoldalra lépsz és megnézed a képernyő tetején az oldalhoz tartozó kis fület, na ott meglátod! :)
Sőt, ha beírod a google-ba, a hoxa szót, az első ez lesz, amit kiad! Én kérek elnézést! :))
- Nem látom őket férfiatlannak. Inkább bölcsnek, sok esetben, akik nem tartják rangjukon alulinak, nőcis, netán "homár" dolognak nőies témákban véleményt nyilvánítani.
- Nem zavar. Sőt :) Pasik mindig, mindenhol kellenek, ők a Nagy Ellensúlyozók.
-Vannak :D
Nem, egyáltalán nem zavar, sőt örvendetes. Részint mert érdekel a férfiak véleménye, meglátásai, másrészt egy-két kivételtől eltekintve lényegesen kevesebb a gonoszkodás, az oktalan beszólogatás a pasik részéről ;)
Engem az okoskodás zavar, nemtől függetlenül.
Azt én sem értem,ami Marcellal van.
Ismeretlen embert sosem pécéznék ki ennyire.
A hozzászólások nyílvánosak, naplókat pedig legfőképp ismeretszerzés,tanulás miatt olvasok.Van amit kíváncsiságból,de mindezek olvasását megelőzi a hozzászólások olvasása.Olyan naplókat olvasok,akinek az íróját érdemesnek tartom a figyelmemre:)
Erről egy vicc jutott eszembe:
Miért van szükségünk a férfiakra?
Mert a vibrátor nem tud füvet nyírni...
És a témával kapcsolatban:
Semmi gond nincs a pasikkal itt a portálon. Nem tartom őket férfiatlannak ezért max. ha hasonlóan reagálnak, mint a nők.
Te vagy itt a második,akitől ezt olvasom:bizalom.
Valamikor én is vakon bíztam.Úgy,hogy nem néztem hátsó dolgokat.
Volt akiben pozitívan,volt akiben negatívan csalódtam,de mostmár figyelek a többi dologra is,nemcsak arra amit nyíltan mutatnak emberek.
Ami itt a fórumon van,nyílvánosan,abba bárki bármikor belenézhet.Nem kell külön engedély.Naplók,hozzászólások,fórumok.Te is biztos tudod,van amihez kell a személyek engedélye.
További ajánlott fórumok:
- Barátokkal vagy nélkülük?
- Hol, hogyan tudnék ismerkedni 30 év körüli, diplomás férfiakkal?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?
- Lelkizős vagyok, és a férfiakkal nem tudok mély beszélgetést folytatni
- Én úgy vagyok a férfiakkal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. 😉