Férfi tud szexuális élet nélkül élni? (tudásbázis)
Ha szereted akkor fogadd el így, vagy tessék egymással kommunikálni kinek mi a vágya.
A libidót ezernyi módon lehet növelni....! Te pedig igyekezz nagyon szexi lenni.
Ez láthatóan egyoldalú. Ő nem szeret, nem kíván meg.
Valamiért viszont mégis veled él. Lakhatás, eltartás...
Mi van???
Bocsi, de ezen röhögnöm kell!
Ennyi idő után engem széttépne a férjem, nem csak feküdne darab fa módjára! 🤣
Tisztelt Fórumnyitó!
Azért én nem igazán örülnék, ha a feleségem ilyeneket írna rólam teljesen ismeretlen embereknek. Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban úgy vélem.
Gyerekek, a prosztatamasszázs egy jó dolog, amit a férfiak túlnyomó része szeret. És semmi köze a homoszexualitáshoz. Jó, ha tudjátok. :) Az a maradék aki nem szereti még nem próbálta, mert a melegséggel köti össze. TÉVESEN.
A fórumindítótól kérdezem, hogy mióta vagytok együtt? Mi köt vele téged össze? Mindig is ennyi volt a szex, az elején is? Ha a pasasnak ez így megfelelő, és nem is akar változtatni ezen, akkor én otthagynám. Vagy beletörődsz. Ez a két opció van. Gondolom olyan idős nem lehetsz... Lépnék.
Mennyire tudtok tabuk nélkül beszélgetni?
Sokat segíthetne ,egy kiadós beszélgetés .
Lusta?
Úgy egyáltalán mindenben is?
Senki sem szereti krumplis zsaknak érezni magát.
Én innen tennék a "megoldásra".
El lehet válni békésen.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Egy érett férfi erős szexuális vonzalmából hogyan lehetne szerelmet varázsolni?
- Miért ítélik el jobban a homoszexuális férfiakat, mint a nőket?
- Milyen hamar múlik el a férfiaknál a szerelem nélküli, gyakorlatilag kizárólag szexuális jellegű vonzalom egy nő iránt?
- Beszélgessünk bármiről, őszintén, tabuk nélkül! Főleg szexuális élmények, izgató pontok.
- 30-40 év közötti férfiak szexuális élete.