Beszélgessünk bármiről, őszintén, tabuk nélkül! Főleg szexuális élmények, izgató pontok. (beszélgetős fórum)
köszi!
na most ideje aludni mennem.jóéjt!
Ok!
Sok sikert ill. szép élménnyel légy gazdagabb mihamarabb!!!:-))))))))))
Feszültségoldásban szerintem igen!
:-)))))))
Meg ahogy előttem szólók írták,szépen gyertya meg minden,ahogy Te megálmodtad,ahogy elképzelted,és abban a pillanatban ne gondolj másra,csak hogy imádod a párod és átadod neki magad teljes lelkeddel,szíveddel,és csak egy pillanat alatt már meg is van a "neheze",de nem fog rossz érzés lenni.Innen már megy tovább minden a maga útján!!!!.-)))))))))
Na.....ne is mondd!!!:-)))))))))
Nekemis:-))))))))))
Csak latolgatom magamban mi is segíthetne.......:-S
Nem nem nem:-))))))))))))
Csak egy-két decit,amikor bizseregni kezd az ember,de tökéletesen öntudati állapotban......
Egyébként no alkohol!!!!!!!!!!:-)))))))))
(mondom én mint vendéglátós!!!)
Igen,értelek.....meg írásodból kivettem,hogy valóban türelemmel vár Rád a párod.
Természetesen nem gondoltam,hogy "itasson le",és "használja ki" az alkalmat.:-)))))))))))
Akkor várjál...csináljátok tovább most egy ideig úgy hogy nem jön el a gumihúzás dolog,és a behatolás próbálgatása.....mert így elmegy tőle jobban a kedved.
Majd térjetek vissza rá egy késöbbi alkalommal.
Benned már egy "védelmi reakció"alakult ki,és ennek a leküzdésére hagyjatok időt,ne próbálgassátok minden összebújásnál.....
Szegényke!Értem én,de nincs mitől félned!!!
De!Ha nem akarod,akkor még ne!!!
Pettingeljetek addig tovább,mert valszleg lelki akadálya van,és nem "engeded be" őt.
Ennek valami oka van,és biztos nem testi.
Bízol benne teljesen?Valamitől tartasz vele kapcsolatban?Bocs én csak kérdezgetek.....Te tudod,hogy van e valami ami gátol.
Esetleg magaddal nem vagy elégedett?
igen,így értettem...
volt már olyan helyzet,hogy azt gondoltam:most,most,most!,mert tökéletesen összehangolódtunk, de aztán valami mégis megakadályozta ezt
Nem úgy érti,hogy hamar......hanem hogy könnyen TÚLESNI ne akarj.....
Persze ennyi idősen,egy éves kapcsolattal teljesen itt az ideje!
Csak ne görcsölj rá!!!!
Talán eddig nem izgultál fel a behatoláshoz eléggé....
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben