Ferde fejtartás miatt a babát hogyan kezelték? (beszélgetés)
Szia!nekem is ikreim vannak,nalunk a lanyomnak volt elnyomodasa es ferde fejtartasa,beagyazodott koran a szulocsatornaba,meg eleg nagyok vomrak nem vokt mar annyi hely.:-)
Mu 3 hetes!!!!korukban mentunk Devenyre...minket a korhazi dokino kuldott oda!
Nekunk nagyon bevallt,minden helyreallt soooootsokkal fejlettebb a mozgasuk is a tornatol mint a kortarsaiknak,a fiam 10,5 honaposan elindult,szaladgal mar(12 hos) de szivesen maszik is!
Nem tudom nalatok miert nem hozott eredmenyt,nalunk a fejbiccento izommal volt gond,de maradektalanul elmult.
Ha jo a tornaszno akkor en is amondo vagyok,h neki tudnia kene miert nem javul a dolog es mi okozza a bibit,neki kene javasolnia hova forduljatok!
Remelem sikerul korrigalni a problemat.
a dévényest meg inkább hívd fel, mondd el, hogy úgy látod, nem segít a torna, segítsen, hova, milyen orvoshoz vidd el
ha lelkiismeretes, akkor tuti segíteni fog ebben is
és ne aggódj! :)
Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi...
Ikreim vannak, egyikőjük ferdén tartja a fejét, most másfél évesek. 2 hónapos kora óta járunk dévény tornára, mindig kicsivel jobb lett a tartása ahogy felült, mászott, mikor felállt szinte teljesen egyenesen tartotta. Pár hónap múlva ismét ferdébb lett, majd a tornák hatására sem javult tovább. Attól tartok nem elég a torna, lehet h műtét kell. Szakorvoshoz készülünk... Volt valaki ilyen helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- "csak" Polycisztás ováriumot kezeltek valakinek Meforal/Metformin/Merckforminnal?
- Előfordult már veled, hogy nem kezeltek egyenrangú-partnerként?
- Sonoterápia az érszűkület ellen - ha próbáltad vagy hozzátartozódat kezelték már ezzel a módszerrel, szívesen olvasnék tapasztalatot róla.
- Hogyan kezelték/kezelik terhesség alatt a magas vérnyomást?
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- Volt már valakinek terhessége alatt vesegörcse, vesekő miatt? Hogyan kezelték?