Ferde a mosolyom nagyon zavar (beszélgetős fórum)
Hány éves vagy?
Én beugrò modellnek szép voltam 25-ig, mert szimmetrikus.
Utána nem.
Szerintem ebben egy szakember tudna segíteni. Ajánlok egyet: Dr. Vaszilkó Mihály Tamás. Ő arc-, állcsont-, és szájsebész, fogorvos és plasztikai sebész.
Véletlenül sem azt sugallom, hogy ugorj a műtőasztalra, de ő annyi mindent látott már arc és állkapocs témában, hogy biztos tudni fogja a választ. Ha a botox segít, akkor azt adja be. Ha más, akkor azt fogja javasolni.
Ne zavarjon! Nincs olyan ember, akinek tökéletesen szimmetrikus az arca, teste.
Örülj, és nevess sokat!😊
Sziasztok!
Nagyon zavar h ferde a szám ha mosolygok ( az mellékes h igazából nagyon vékonyka is, de pumpáltatni nem szeretném), és igazából a fogaim sem egy magasságban vannak az állkapcsom miatt.30 éves vagyok, kiskoromban volt fogszabályzóm azon már túl vagyok.
Mit lehetne ezzel kezdeni? Alig merek mosolyogni anélkül h ne lenne bennem flusztráció h ennyire asszimetrikus vagyok :( NAgyon zavar esetleg botox vagy valami kicsit javíthatna ezen?
További ajánlott fórumok:
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?
- Mivel csökkenthetem a lábizzadást? (Nem a cipő az oka, hanem idegi alapon van, de nagyon zavar!)
- Van köztetek aki ért az álomfejtéshez?Van egy visszatérő álmom és nagyon zavar.
- Van, aki nagyon depressziós közületek, bipoláris zavarban szenvedők?
- Nagyon hosszú hajú nők! Nem zavar a hajatok?
- Megfáztam. Nem érzek illatokat, ízeket. Nagyon zavar. Nem tud valaki valamit ajánlani?