Fényképes bögre saját kezűleg (beszélgetés)
Naaa én kipróbáltam....Persze h halott ötlet volt:D....végeredmény a naplómban:))
Remélem te több sikerrel jársz:)
Naaa ez a dekupázs.....
De most már teljesen be indultam a pólóra használatos-vasalós-matricának kipróbálására....Naaa tegyél majd fel képet ha kész a bögre....én is tájékoztatlak h felfedezésem h járt:)))
Közben nézelődtem a neten és találtam is bögréset:
Szerintem holnap rohanok is a boltba, megvenni a hozzávalókat :) Egyébként megnézem a spec. papírt is, úgy hogy nyakamba veszem a várost.
Akkor munkára! Aztán majd leírjuk a tapasztalatainkat :)
Köszönöm az eddigi segítségedet és jó munkát neked is!
Naaa én arra gondoltam amit a pólókhoz is használsz....
Na úgy is akartam nyomtatni....a kutyaruhákhoz,....max egyet beáldozok a bögrémre....meg is halnék ha ezt most nem próbálnám ki:)))...Tájékoztatlak majd:)
Ez nagyon jó ötlet a maminak:)...ha sikerül,ak örülni fog neki:)
Vasárnap lesz a nagymamám szülinapja, neki szeretnék a dédunokáiról egy fényképes bögrét ajándékozni, úgy hogy még van pár napom - megköszönném, ha kipóbálnád és tájékoztatnál - bár csak az én kedvemért ne vesződj vele.
Azt tudom, hogy van olyan papír, ami a pólónyomtatáshoz kell, azt már ki is próbáltam, de hogy van-e bögréhez való...
Nem körülményes.....Sokkal értékesebb amít magad készítesz:)
Még eszembe jutott valami....
Van olyan A4-es papír....amire ha nyomtatsz,ak rávasalhatós matrica lesz belőle.....na egy bögrére vasalni is lehetne....majd lakkozni h bírja a mosogatást?....Ha nem vagy elég bevállalós....és van egy két napod....akkor én kipróbálom,és tájékoztatlak az utóbbi eljárás sikeréről....v sikertelenségéről:)
Köszi, utánanézek. Ha nagyon körülményes, akkor inkább megcsináltatom.
Néztem a munkáidat, nagyon ügyes kezed van, irigyellek érte és csak gratulálni tudok hozzá! Nagyon-nagyon szépek!
Szalvéta technika....
Én télen kattantam rá....hihetetlen jó dolgokat lehet vele csinálni....
Be ütöd a keresőbe h dekupázs....egy két oldalon részletesen le írják h mit,mivel,miért...de szívesen segítek:)
Szia!
Szalvétára nyomtatni(ezt nem tudja minden nyomtató)és dekupázsolni:)
A naplómban van fogmosó pohár,törölközőtartó,folyékony szappantartó,smink vattakorongtartó....ezeket úgy csináltam:)....
De szerintem A4-es lap is tökéletes ehhez a technikához....
További ajánlott fórumok:
- Műkörömépítés saját kezűleg
- A váláshoz saját kezüleg írt keresetet kell benyújani?Vagy adnak papírt a biroságon?
- Ti milyen ajándékokat, apró kis tárgyakat csináltatok már saját kezüleg?
- Készítsünk otthon, saját kezűleg Valentin napi ajándékot!
- Saját kezűleg készített papír karácsonyfa díszek
- Hol tudok egyedi fényképes bögrét készíttetni?