Feng Shui (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Feng Shui
Kedves Feng Shui szakértők!
Azzal a kérdéssel fordulok most hozzátok, hogy segítsetek nekem valamilyen megoldást találni arra a problémámra, hogy: a nyáron párommal új albérletbe költöztünk -nagyon szeretjük, mert sokkal tágasabb , praktikusabb, mint a régi volt (pénzben viszont szinte ua.)- de a lakásban korlátozottak a belső elrendezés lehetőségei. Ez alatt arra gondolok, hogy: a bágua térkép szerinti szerelem sarokba tud kizárólag kerülni a nagy íróasztalunk (ezen belül is a párom "területe" van a sarokban, amit így nem lehet telepakolni páros delfinekkel és hasonlóakkal..) és a tudás sarkában pedig az ágyunk van (itt maximum kép tud a falra kerülni, vagy vmilyen fellógatható dísz)- ennek már (sztem) érezzük is a "káros" hatását - nem tudunk mélyen aludni amióta itt vagyunk..
Ebben lenne szükségem segítségre!
Előre is köszönöm nektek! :)
Szia!
Nem vagyok feng sui szakértő, de szerintem akként rendezd be a lakásodat, ahogy Te szeretnéd... ahogy jól érzed magad benne. Nem muszáj minden energetikai "ügyet" az életünkben mással megoldatni... hiszen a feng sui szakértő azt fogja Neked "elmondani" hogy az ő szempontjából hová helyezd a dolgaidat, bútoraidat, neki mi lenne a szimpatikus, de nem ő fog benne élni...
:-)
A karrier területét erősítő szimbólumok
Fekete és kék színű tárgyak (terítők, függönyök)
Vízzel kapcsolatos tárgyak, szimbólumok
Teknős (élő vagy dísztárgy)
Szobaszökőkút
Tavat ábrázoló poszter vagy festmény
Üveg, üvegtárgyak
Tükör
Gyertyák
Természetes alapanyagú tárgyak (pl. bambuszdoboz)
Nyílászárónak háttal állított elefánt
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Feng Shui lakberendezés - tapasztalatok?
- Mit tegyünk a feng shui szerint az ágyunk fölé/hálószobánkba, ha babát szeretnénk?
- Akik használják a feng shui módszereit a házban, lakásban.
- Van-e szobaszökőkutad és ha igen a feng shui elveinek megfelelő helyen tartod-e?
- Feng shui szerint hol van a gazdagság és a szerelem területe egy szobán belül?