Akik használják a feng shui módszereit a házban, lakásban. (beszélgetés)
Bölcsen tudod, gratulálok.
És a Mennyei-IGAZI Szeretet Jelképe is..:))
akkor elültetem a bejárat elé ahová eredetileg szántam.találtam egy webáruházat ahol beszerezhetem díszeimet.mondjuk a rózsát is a bejárat mellett futtatom.
A rózsa is tüskés, mégis használja a feng shui, mégpedig a szerelem területen. Az elfogadás képességét fejleszti: a másikat minden erényével és hibájával együtt szereted.
csak egyet vettem.a bejárattól kb 4 méterre ültetném.arra gondoltam mint laikus,hogy a piros virág miatt hívogató,de viszont a tüske távol tartja a betolakodókat...
Nálad a bejárat 9-es (tűz elemű) területen van, és a piros szín hívogató is a vendégek számára
(Bágua-térképpel tényleg víz terület lenne).
Mennyire akarod közel ültetni? Mert ha közvetlenül mellé, akkor érdemes párosával, mert jó, ha a bejárat díszítése szimmetrikus.
Jó akkor azt egyet ültesd oda ahol tudnak benne csodálkozni, ha olyan gyönyörű, majd megnézem, nem tudom most beazonosítani a galagonyát. Végül is teheted a bejárathoz is csak tegyél oda egy szélcsengőt.
Ha mondjuk van kerti kiülőtök és ha kettőt vettél egyiket az egyik oldalára másikat másikra.
és a kertben távolabb a bejárattól?
Szia. Én azt olvastam nem mert a bejárat a karrier és oda nem kéne viszont a piros szín jó, legfeljebb levágod a töviseket, na jó csak vicc volt.
szia.vettünk gyönyörű díszfákat.szerinted a galagonyát aminek tűzpiros a virága,de viszont tövises,lehet bejárathoz közel ültetni?
Én két hete elhatároztam, hogy változatosság kell az életembe, ezért ha valaki tud segítsen nekem berendezni Feng shui szerint a lakásunkat. Én otthon dolgozom itt az irodám mi tévő legyek? Köszönöm előre is a választ.
Igen, egy szelet egy terület, a középpont az 5-ös életterület, azért van csak 8. Azért ne vedd centire komolyan a szeleteket :)
Pár éve foglalkozom feng shuival, de nem jártam tanfolyamra időhiány miatt, pedig jó lett volna. Könyveket olvastam és saját tapasztalataim is vannak.
nem megy át a levél.próbáltam már háromszor.jövőhéten beszerzem a kis kincseket,és kiteszem őket.régóta foglalkozol ilyenekkel?megnéztem a "tortaszeleteket".egy szelet jelöl egy területet?akkor most addig elhelyezhetem a tárgyakat a bizonyos területeken ameddig a szelet tart?
Igen, hogy a vécé van az egészség területen :( Majd írok priviben.
elküldtem a rajzot.ki lehet nézni belőle valamit?
Nem hallottam még, hogy a tükröt erre használnák, egyébként víz elem, az 1-es (karrier) területen van a legjobb helye.
Anyagiakhoz: 4-es területre (gazdagság, siker) használatban lévő fémpénzt, szerencsebambuszt tennék.
Ért valaki a feng-shui-hoz közületek? Vettem egy tükröt téglalap alakú és nem tudom hova tegye, hogy meghozza a szerencsét. Jó volna ha az anyagiak terén több szerencsém lenne. Aki tud segíteni az írjon légyszi köszönöm.
és ezt a bejárati ajtótól kell nézni vagy általánosságban?
levélben tudnék küldeni mert elég kacifántos az alaprajzunk.nagyon megköszönném,ha bemérnéd.már nagyon el vagyok keseredve.egymás után törnek rám a betegségek és már jó lenne kilábalni belőle.
Egyébként a család, egészség terület a 67,5 - 112,5 fok között van, tehát északkelettől délkeletig körülbelül. Gondot okozhat például, ha vécé van itt, vagy ha szabálytalan alaprajzú a lakás és ez a terület hiányzik.
Mindegy, persze. De ha tudsz küldeni priviben egy pontos alaprajzot, amin pontosan van bejelölve észak, akkor bemérem neked.
nagyon örülnék ha tudnál segíteni.már egy ideje betegeskedem,és szeretném az egészség területemet erősíteni.
veszek.holnap.mindegy,hogy milyen?
saát ház.hosszú távra tervezek.tudsz segíteni?
Iránytű módszert használnál, vagy baguát? (Ha 2-3 évnél hosszabb ideig akarsz ott lakni, az iránytűt ajánlom).
Állítólag ágyat nem szabad az ajtóval szembe tenni...
Én ennyit tudok...ja meg ha ehhez tartozik akkor a felálló ormányú elefántot sem szabad ajtóval szembe tenni, mert kivonul rajta a szerencse..vagy mi:D
De bocsi ha hülyeséget írtam:D
sziasztok.Tanácsokat szeretnék tőletek ,mert már az elején összekavarodtam a tájolásban.szeretném a házban megkeresni az egészség területet de sehogyan sem tudok elindulni.
További ajánlott fórumok: