Femifit intim mosakodót hol lehet beszerezni? (tudásbázis)
Rossmann sajátmárkásat vettem addig, de most meg úgy néz ki, gombám lett :S Nem biztos, hogy tőle.
Csak a Femifit vált be, mert a többire érzékeny vagyok. Pl. mindegyikben benne van a habzást segítő anyag (sodium laureth sulfat), én meg ezektől mind viszketek.
Megszűnni biztos nem szűnt meg mert az interneten meg lehet rendelni (csak baromi drágán). Jó lenne ha meg tudnám venni drogériában vagy patikában.
Bocsi, azt hittem férfi intim mosakodót keresel. :)
Na mindegy, a lényeg, hogy ne márkásat vegyél, mert azok nem jók. Sajnos már a Tesco-sat nem lehet kapni, pedig mikor Magyarországon járok, akkor az egy alap dolog volt, hogy vettem. Ráadásul fél literes kiszerelés volt pumpás adagolóval, isteni volt.
Figyi, addig is, amíg nem találsz valami úgymond gagyi mosakodót (értem a nem reklámozott drágát ezen), addig is kamillás vízzel mosakodj. Nekem ezt ajánlotta a nőgyógyászom. Még irrigálni is lehet vele egy héten egyszer.
Szerintem a női intim mosakodó ugyanúgy jó, csak meg kell találnod a neked megfelelőt. Azt tudom ajánlani, hogy olyanok között válogass, amiknen nem igazán van nagy neve, mert azok mind sz.rok. A boltok saját márkái között keresgélj. Pl volt a Tesco-nak a kamillás intim mosakodója, isteni volt, de már nincs.
A nagy márkás intim mosakodóktól lett hüvelygombám, hólyaghurutom, túlzott tejsav termelődésem, büdös nemi szervem. Az olcsók viszont szinte kivétel nélkül hatásosak. Olaszországban jöttem rá, nem találtam a cuccaim között a mosakodóm és az egyik drogéria saját márkás mosakodóját vettem meg. Na azóta csak olcsókat veszek és szinte kivétel nélkül mind nagyon jó! :)
Ja, nekem a párom is ugyanazt használja, amit én, meg van, hogy csak szimplán vizet. Neki bevált.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Műkorcsolyát fogok tanulni, milyen korit érdemes beszerezni hozzá?
- Menstruáció alatt lehet tejsavas intim mosakodót használni?
- Saforelle intim mosakodót lehet kapni DM-ben vagy Rossmannban? Vagy csak gyógyszertárba?