Felvételi eljárás díja (beszélgetés)
igen, tudom köszi, mindent elolvastam 1000-szer :)
csak azért már jó lenne látni :(
február 16.
A befizetések jóváírása
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az átutalások jóváírása csak a jelentkezési határidőt követően kezdődik meg! Átutalás esetében hosszabb ideig tart a jóváírás folyamata, közvetetten kapjuk meg az adatokat. Az adatok kézhezvétele után frissül a felület is. Mindezek azt eredményezik, hogy az átutalás feldolgozásának kezdete és a felületen is látható jóváírása között hosszabb idő telik el. Fentiekre azért szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy amennyiben a befizetés, illetve a jelentkezési határidő után még nem látja ennek eredményét, akkor aggodalomra nincsen oka. Amennyiben valamit egyeztetni szükséges, akkor feltétlenül felvesszük az érintettekkel a kapcsolatot.
Az átutalás indításának határideje megegyezik a jelentkezési határidővel. Tehát a fentiek értelmében az nem jelent gondot, ha maga a jóváírás eddig az időpontig nem történik meg.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyi idő múlva jelenik meg az e-felvételin a felvételi eljárás díjának megfizetése? 21-én indítottam a tranzakciót, de még mindig azt mutatja, h 9000 Ft tartozásom van.
Eőre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- E-felvételivel lennének kérdéseim. A felvételi eljárás díjánál az átutalási bizonylatot kell feltölteni?
- 8 félévből 6 teljesített, megszűnt tanulói jogviszony. A kérdés, hogy a megszerzett krediteket beszámítják e új felvételi eljárásnál?
- Óvodai felvételi eljárás felfüggesztése! Segítsetek!