Feltöltő kártyás telefon díjlevonás mire? (tudásbázis)
Még a magyar előfizetésűt is, ha az éppen külföldön tartózkodik.
Hívó fél nem tudhatja, rá nem verhetik a pluszt.
Szia.
Nem volt egyértelmű a hozzászólásom!!
Pontosítom! :
A kikapcsolása értettem(hogy nem tudja kikapcsolni), hogy ilyen nincs!
Erre írtam, hogy ügyfélszolgálattal kell egyeztetni.
Picit álmos voltam akkor hajnalban.
Nem a szolgáltatásra értettem, hogy ilyen nincs!
Remélem, így már érthető.
Hogyne lenne. Igénybe vett egy fizetős szolgáltatást. A hívó fizeti azt a részt, ami a mobilig tart. Az átirányításnak van percdíja, azt az átirányítást kérő ember fizeti. A díj attól is függ, mire irányítja.
Gondolj bele, ha például egy külföldi számra irányít egy magyar mobilt valaki, akkor a külföldi számot alap magyar díjon lehetne hívni ilyen módon? Nem. Azt a költséget is állni kell valakinek.
Ügyfélszolgálaton.
Bocs...reggel van...
😁😁😁
Szia.
Szerintem ilyen nincs.
Akkor ügyfélszolgálat ön érdeklődj.
Ezt egyetlen hívásátirányítás produkálta?
Durva.
Köszönöm. Közben máshol olvasom, hogy átirányításnál percdíjat számol. Régen ilyen nem volt ;-) Ritkán fordult elő, hogy valamiért átirányított hívás volt, de nem emlékszem, hogy fogyott volna a keret.
Érdekes, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton ezt nem tudják.
Mindegy, most már ezt is tudom.
25 ingyen perc + 1300 Ft fogyott el. Tölthetem újra.
Mobil úgy van beállítva, ha nem veszem fel átirányítja a vonalas telefonra. Ma volt egy hívásom, mire megtaláltam a mobilt a vonalason csengett tovább. Felvettem, és jöttek az SMS-ek, hogy mennyivel csökkent a keret. Végül 0 lett. Ügyfélszolgálatot hívtam. Nem látják, nem tudják, nincs hozzáférésük. Küldenek egy hívásrészletezőt, onnan megtudom mire vontak. Személyesen ügyfélszolgálaton sem tudnak semmit mondani, elektronikusan nem, csak postán tudják küldeni 1-2 héten belül,
Járt már így valaki?
További ajánlott fórumok:
- Telekom feltöltőkártyás telefon Domino Most megszűnése
- Vodafon telefon van nálam, feltöltős kártyával, ami viszont nincs feltöltve. Hogyan tudhatom meg mi a száma?
- Vigyázat! Feltöltőkártyás csalások!
- Mobilnet feltöltőkártyás telefonra, Telekom, vagy Telenor, melyiknél éri meg legjobban?
- Ha lejár az előfizetéses telefon hűségideje, lehet úgy módosítani, hogy feltöltőkártyásként üzemeljen tovább?
- Hogy lehet beállítani a telefonomra a web elérést? Azt írja ki fizessek elő rá pedig feltöltő kártyás vagyok.