Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Felnőtt klubok fórum

Felnőtt klubok (beszélgetős fórum)

1 2 3
89. zolo
jún. 13. 09:38
Freedom bulit ismerem. Az nem swinger klub. Fetish, BDSM csak fetish ruhában vagyis utcaiban nem mehetsz be. Szex ott is lehet, sőt még azonos neműek között is. A zene nem diszkó inkább a tucc tucc. Fenykepezni, videozni a buliba nem lehet. Neten levo kepek csak oda keszultek. Swinger klubok úgy működnek mindent lehet de semmi nem kötelező. Ott a nők szexi ruhát vesznek fel. Pasik alsonadrag, fürdőkádban esetleg tanga. A nem az német jelent. Erőszakosan nem lehet. Csak kettesben is lehet lenni mások nézzétek. Illetve elzart részén nézők nélkül is lehet lenni. Szerintem a swingert próbáljátok ki elsőnek. Lényeg otthon beszéljétek meg pontosan mit szeretnétek. Jó szórakozás.
jún. 6. 11:29

Szokták vala mondani, ne etessük a trollt, ezért Utolsó betyárt ignorálván kérlek titeket, akinek van kedve írjon privátban.

Ez nem egy keksz hirdetés! Kérem szem előtt tartani ❤️

Ha fent tartjátok 1-2 szóval a fórumot, azt megköszönöm, hátha látja olyan, akinek kell.

Ha tetszik a 365 nap stílusa, nézzétek meg a naplóm 😁😊🤭

😙

87. Utolsó betyár (válaszként erre: 86. - 5904c88073)
jún. 6. 11:04

Igen valóban így megy, csak általában az ember az ágyát nem osztja meg a párján vagy éppen a partnerén kívül még több emberrel.

Azt gondolom egy ember sem monogámnak született . Mindenki esett már kísértésben egy csinos nő vagy egy jóképű férfi láttán. Ilyenkor vagy meg tudja állni az ember és azt mondja a biztosat nem cseréli el a bizonytalanra. Vagy pedig belemegy egy kalandba és vállalja a következményeit.

Mindenki döntsön belátása szerint.

86. 5904c88073 (válaszként erre: 84. - Utolsó betyár)
jún. 6. 10:58
😆 El kell keserítselek, ez a "kinti" világban is így megy.
85. 5904c88073 (válaszként erre: 83. - Utolsó betyár)
jún. 6. 10:57

😆 senki nem beszélt análról.

Teljesen elbeszélünk egymás mellett.

Nekem viszont nincs időm erre, éppen az új hobbimnak hódolok, írok. Ha akarod, nézd meg, itt van a naplómban.

84. Utolsó betyár (válaszként erre: 82. - 5904c88073)
jún. 6. 10:56
Valóban nem vagyok ilyen helyre való. Mert nem érzem magam kóbor kutyának, hogy a többi kannal együtt a kiszemelt nőstényt többen körül udvaroljuk.
83. Utolsó betyár (válaszként erre: 81. - 5904c88073)
jún. 6. 10:49

Akkor látom ez a dolog ismét magyarázatra szorul. Nem baj, megint van néhány szabad percem, órám.

Mivel egészséges férfinek tartom magam, megnézem a nőket. Bikiniben, szoknyában, vagy éppen olyan öltözetben amilyenben vannak. Aki csinos az egy zsákban is az.

No de most jön a lényeg. Te a se*lyukról beszéltél. Erre mondtam, hogy nem igaz, hogy valakit ez nem érdekel. Nagyon sokan vannak olyan férfiak, akik szeretik az anális szexet. Szóval nem igaz, hogy valakit ez a dolog nem érdekel senkit.

Illetve kicsit visszatérnék a véleményhez is, mert szerinted mindenkinek van, de senkit nem érdekel a más véleménye.

Én általában, ha kiszemelek egy filmet előtte elolvasom a véleményeket róla, hogy érdemes-e időt szánnom rá. De szintén meghallgatom vagy elolvasom más véleményét az orvosokról is, hogy érdemes lesz-e őt választanom, ha adott területen szakorvost keresek.

82. 5904c88073 (válaszként erre: 79. - Utolsó betyár)
jún. 6. 10:44
Igen. Úgy gondolom ez intelligencia kérdése. Nem bántok meg mást feleslegesen, sőt igyekszem elkerülni azt is, hogy véletlen történjen ilyen esetleg. De hát ja... nem vagyunk egyformák. Nem is lennél ilyen helyre való, ahol az a lényeg, hogy szeressük egymást.
81. 5904c88073 (válaszként erre: 80. - Utolsó betyár)
jún. 6. 10:39
Jaj de kis képmutató vagy. Te sosem néztél meg másik nőt fürdőruhában, igaz? 😊 Ide a rozsdás bökőt, ha nem tudom mik vannak a keresési előzményeidben 😆lol
80. Utolsó betyár (válaszként erre: 72. - 5904c88073)
jún. 6. 10:32
Ez nem igaz. Ha pl elmész ilyen felnőtt klubokba, lehet, hogy lesz olyan vadidegen, akinek megtetszik a hátsó feled. Van aki az ilyen szexért rajong.
79. Utolsó betyár (válaszként erre: 77. - 5904c88073)
jún. 6. 10:29
Ez a különbség kettőn közt. Akkor is hozzá szólok, ha nem segíthetek, csak van véleményem a témáról.
78. Utolsó betyár (válaszként erre: 76. - PöttyösPanka)
jún. 6. 10:29

Nézz utána mit jelent a trollkodás!

Egyik hozzászólásom sem tért el a témától. A fórum címe az, hogy felnőtt klubok. Úgy gondolom ebbe az is belefér, hogy leírjam ezekkel kapcsolatban az ellenérzéseimet.

Akkor trollkodtam volna szét ezt a fórumot, ha ilyen cím ellenére, teszem azt sorozatban a versenyautókról szóltak volna a bejegyzéseim.

Ez is kapufa volt, de azért lehet próbálkozni, ahogy már nem először ragadtad meg az alkalmat, hogy leszólj. :))

77. 5904c88073 (válaszként erre: 76. - PöttyösPanka)
jún. 6. 09:28

Köszi ❤️ Pontosan így érzem én is.

Akkor szólok hozzá valamihez, amivel nem értek egyet, ha azzal segítek valakinek. Egyébként nincs értelme.

jún. 6. 09:06
🙋‍♀️ Nekem is van véleményem. Én sem akartam hozzászólni a témához, mert nincs érdemi információm. De a kis szóváltást figyelemmel kísértem. A FI védelmére kell keljek (bár látom, hogy nem szorul rá). Az addig rendben van, hogy valakinek eltér a véleménye, és ezt meg is írja. Akár több hozzászóláson keresztül is. De azt már nem tartom helyénvalónak, hogy valaki szétoffoljon egy topikot azzal, hogy megpróbálja a másikra kéretlenül ráerőltetni a saját hozzáállását. Rendben van, hogy valakinek belefér az ilyen klubok látogatása. Ahogy az is rendben van, hogy van, akit ettől nagyon idegenkedik. Ezt el lehet mondani annak ellenére, hogy a FI nem ezt kérdezte. De kifejezetten trollkodásnak számít ennyi hozzászóláson keresztül elvinni a témát az eredetitől. Pedig ez egy mostanában ritkán látott normális topik a FI részéről, aki nem anonim tette fel a kérdést, nem hagyta magára a fórumát, és normális hangnemben, fröcsögés nélkül válaszol azoknak is, akik más nézeten vannak, mint ő. Ez mind ritkaság mostanában. Amúgy meg az oldalnak van adminja, akinek a tisztje eldönteni, hogy a topik témája megfelelő-e. Úgyhogy senkinek sem kell itt önkéntes erkölcsrendészt játszania.
75. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 74. - 5904c88073)
jún. 6. 09:04

"Kérdés nélkül hülye a felelet." - értem ám. Viszont ha ezt ennyire szigorúan vennénk, akkor "halott" témák lennének. Senki nem szólna hozzá semmihez, mert úgy érezné, nem kérdezték a véleményét.

Egyébiránt sok igazság van mindabban, amit írsz.

74. 5904c88073 (válaszként erre: 73. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 6. 08:54

Abszolút egyetértek.

Illik meghallgatni, ha az építő és van értelme, sőt, jó is meghallgatni. Viszont mások leszólása nem ebbe a kategóriába tartozik.

Ó, eszembe jutott még1. Drága édesanyám szokta mondani:

"Kérdés nélkül hülye a felelet."

Azért van igazság ám ezekben.

73. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 72. - 5904c88073)
jún. 6. 08:50

Ezt a bölcs mondást most hallom először. 😊 Az emojit pedig csak a hangulat oldása miatt tettem ki.

Mindez idáig nem akartam ismét hozzászólni a témához, mert mint írtam az elején, a konkrét felvetés nem érint. Most mégis késztetést éreztem, hogy ismét írjak. Bár tudom, hogy tapodtat sem jutunk közelebb az érdemi megoldáshoz.

Szóval: az rendben van, hogy mindenkinek van véleménye. Az viszont egyáltalán nincs rendben, hogy a másikéra senki nem kíváncsi. Éppen mostanában írtam egy téma kapcsán, hogy nem az igazamat bizonygatom, csak a véleményemet mondom. A kommunikáció fontos. Az, hogy az álláspontok ütköznek, természetes.Mindenkinek más az értékrendje, mások a határok. Így van rendjén.

Most ha csak szigorúan Utolsó betyár és a te vitátokat nézzük - mindkettőtöknek igaza van a maga szempontjából.

Ha saját véleményemet kell mondanom, akkor itt van: az én értékrendem Utolsó betyáréhoz van közel. De! Elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akik másként élnek. Még akkor is, ha az ő világuk teljesen más, mint az enyém. Ahogy elfogadom, hogy vannak más etnikumba tartozók, vannak más nemi identitásúak, úgy elfogadom azt is, hogy mindenki másként él, mint én. Amíg nem gyilkol, nem pedofil, nem akarja rám erőltetni a saját értékrendjét - addig nincs gond.

Végszó: véleménye mindenkinek lehet, azt illik meghallgatni akkor is, ha ütközik vagy teljesen ellentétes az enyémmel. Vitatkozni addig érdemes, amíg az előre visz. A parttalan vitának tényleg nincs értelme.

Bocs, ha belepiszkítottam a témádba.

72. 5904c88073 (válaszként erre: 71. - Utolsó betyár)
jún. 6. 06:44

Van az a bölcs mondás, tudod...

"A vélemény olyan, mint a se*lyuk. Mindenkinek van, de a másikéra senki nem kíváncsi."

71. Utolsó betyár (válaszként erre: 70. - 5904c88073)
jún. 5. 20:10

Egy percig sem hittem, hogy miattam jöttél volna, mert szerintem te sem tudtad, hogy a világon vagyok-e.

Nem pazarlom az időm, ha lenne fontosabb dolgom azt csinálnám. De ami nem tetszik arról megmondom a véleményem. Ahogy azzal kapcsolatban is, amit jó ötletnek találok.

70. 5904c88073 (válaszként erre: 69. - Utolsó betyár)
jún. 5. 20:01

1000éve volt itt egy regem, akkor még nyiltan beszélt erről mindenki, csak nem érdekelt. Ezért jöttem ide :) Nem miattad, ne aggódj, neked nem kell beszállni 😉

Akkor sem értem, minek pazarlod erre az időd. Azaz sejtem, de te tudod. 🤷‍♀️

69. Utolsó betyár (válaszként erre: 68. - 5904c88073)
jún. 5. 18:59
Nem ítélkeznék, ha nem nyitottad volna ezt a fórumot. Megcsinálhatjátok azt amit szeretnétek úgy is, hogy nem vered nagydobra. Vagy mondjuk egy olyan oldalon kérdezel, ahol hozzád hasonló emberek vannak. Én biztos messziről elkerülném az ilyen internetes felületet és nem tudnám mire készülsz, mit szeretnél.
68. 5904c88073 (válaszként erre: 65. - Utolsó betyár)
jún. 5. 18:53

Elfogadom a véleményed és valaki tényleg úgy viselkedik, úgy él, mint valami állat, de mit tartozik ez rád vagy rám vagy bárkire?

Nem mindenki egyforma ebben a "szubkultúrában" sem, nem kell azonnal ítélkezni.

67. 5904c88073 (válaszként erre: 64. - Fincsi5)
jún. 5. 18:51

Én írtam ki, de mivel nem olvastad végig a kommenteket, ezért nem tudod, hogy azt is írtam, hogy ez mégsem olyan.

Ez az én fórumom, az én kérdésem, én tudom, hogy kaptam-e rá választ.

Az sokkal furcsább, hogy ti mi a fenét kerestek itt, ha nem érdekel a téma és nem is értetek vele egyet. Úgy érzem, van itt egy bizonyos fokú kíváncsiság a szívetek mélyén csak tagadjátok. Ha nem lenne, már rég nem itt írogatnátok.

66. Morcika22 (válaszként erre: 64. - Fincsi5)
jún. 5. 18:04
Azért két napja, m érdemi választ nem nagyon kapott csak beszólásokat.
65. Utolsó betyár (válaszként erre: 63. - 5904c88073)
jún. 5. 18:04

Úgy gondolom, hogy a szexualitást tekintve átestünk a ló túloldalára.

Az sem volt jó, és természetes, hogy még a 80-as években is akadt olyan nő, aki úgy gondolta, hogy csak a férfiak kiváltsága az orgazmus.

De ez sem normális, hogy ma már a vízcsapból is a szex folyik.

Már tettem rá célzást, hogy az embert az állatoktól az különbözteti magát, hogy tudunk parancsolni az ösztöneinknek. Sajnos ezek a klubok pont az ellenkezőjét szeretnék bizonyítani.

64. fincsi5 (válaszként erre: 63. - 5904c88073)
jún. 5. 17:56

Mert kiírtad, és a különös fórumokon akaratlanul is elgondolkozik az ember, hogy mi a jó francnak van ilyenekre szüksége egy normális párkapcsolatban élő nőnek.

Ez ugyan csak az én véleményem, bár már valaki írta, hogy talált ilyet, még nem kerestem rá. De te már 2 napja ezzel foglalkozol.

63. 5904c88073 (válaszként erre: 62. - Utolsó betyár)
jún. 5. 17:47

Nem muszáj rá válaszolni, az is jó (a te/ti érdekedben), ha elgondolkodsz rajta.

Miért érzel késztetést arra, hogy más szexuális életéről írásban véleményt alkoss, tehát nem csak átfut az agyadon, de még időt is szánsz rá? Miért olyan fontos kommenteken keresztül azt ecsetelned, hogy neked nem tetszik más kívánsága?

Biztos van ennek valami oka.

62. Utolsó betyár (válaszként erre: 61. - 5904c88073)
jún. 5. 17:29
Lássuk a kérdést!
61. 5904c88073 (válaszként erre: 60. - Utolsó betyár)
jún. 5. 17:28
Akkor ha kérdezek tőled bármit, válaszolsz? Hiszen úgy illik.
60. Utolsó betyár (válaszként erre: 59. - 5904c88073)
jún. 5. 16:46
Úgy tanítottak, ha megszólítanak illik rá válaszolni.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook