Felnőtt klubok (beszélgetős fórum)
Szokták vala mondani, ne etessük a trollt, ezért Utolsó betyárt ignorálván kérlek titeket, akinek van kedve írjon privátban.
Ez nem egy keksz hirdetés! Kérem szem előtt tartani ❤️
Ha fent tartjátok 1-2 szóval a fórumot, azt megköszönöm, hátha látja olyan, akinek kell.
Ha tetszik a 365 nap stílusa, nézzétek meg a naplóm 😁😊🤭
😙
Igen valóban így megy, csak általában az ember az ágyát nem osztja meg a párján vagy éppen a partnerén kívül még több emberrel.
Azt gondolom egy ember sem monogámnak született . Mindenki esett már kísértésben egy csinos nő vagy egy jóképű férfi láttán. Ilyenkor vagy meg tudja állni az ember és azt mondja a biztosat nem cseréli el a bizonytalanra. Vagy pedig belemegy egy kalandba és vállalja a következményeit.
Mindenki döntsön belátása szerint.
😆 senki nem beszélt análról.
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Nekem viszont nincs időm erre, éppen az új hobbimnak hódolok, írok. Ha akarod, nézd meg, itt van a naplómban.
Akkor látom ez a dolog ismét magyarázatra szorul. Nem baj, megint van néhány szabad percem, órám.
Mivel egészséges férfinek tartom magam, megnézem a nőket. Bikiniben, szoknyában, vagy éppen olyan öltözetben amilyenben vannak. Aki csinos az egy zsákban is az.
No de most jön a lényeg. Te a se*lyukról beszéltél. Erre mondtam, hogy nem igaz, hogy valakit ez nem érdekel. Nagyon sokan vannak olyan férfiak, akik szeretik az anális szexet. Szóval nem igaz, hogy valakit ez a dolog nem érdekel senkit.
Illetve kicsit visszatérnék a véleményhez is, mert szerinted mindenkinek van, de senkit nem érdekel a más véleménye.
Én általában, ha kiszemelek egy filmet előtte elolvasom a véleményeket róla, hogy érdemes-e időt szánnom rá. De szintén meghallgatom vagy elolvasom más véleményét az orvosokról is, hogy érdemes lesz-e őt választanom, ha adott területen szakorvost keresek.
Nézz utána mit jelent a trollkodás!
Egyik hozzászólásom sem tért el a témától. A fórum címe az, hogy felnőtt klubok. Úgy gondolom ebbe az is belefér, hogy leírjam ezekkel kapcsolatban az ellenérzéseimet.
Akkor trollkodtam volna szét ezt a fórumot, ha ilyen cím ellenére, teszem azt sorozatban a versenyautókról szóltak volna a bejegyzéseim.
Ez is kapufa volt, de azért lehet próbálkozni, ahogy már nem először ragadtad meg az alkalmat, hogy leszólj. :))
Köszi ❤️ Pontosan így érzem én is.
Akkor szólok hozzá valamihez, amivel nem értek egyet, ha azzal segítek valakinek. Egyébként nincs értelme.
"Kérdés nélkül hülye a felelet." - értem ám. Viszont ha ezt ennyire szigorúan vennénk, akkor "halott" témák lennének. Senki nem szólna hozzá semmihez, mert úgy érezné, nem kérdezték a véleményét.
Egyébiránt sok igazság van mindabban, amit írsz.
Abszolút egyetértek.
Illik meghallgatni, ha az építő és van értelme, sőt, jó is meghallgatni. Viszont mások leszólása nem ebbe a kategóriába tartozik.
Ó, eszembe jutott még1. Drága édesanyám szokta mondani:
"Kérdés nélkül hülye a felelet."
Azért van igazság ám ezekben.
Ezt a bölcs mondást most hallom először. 😊 Az emojit pedig csak a hangulat oldása miatt tettem ki.
Mindez idáig nem akartam ismét hozzászólni a témához, mert mint írtam az elején, a konkrét felvetés nem érint. Most mégis késztetést éreztem, hogy ismét írjak. Bár tudom, hogy tapodtat sem jutunk közelebb az érdemi megoldáshoz.
Szóval: az rendben van, hogy mindenkinek van véleménye. Az viszont egyáltalán nincs rendben, hogy a másikéra senki nem kíváncsi. Éppen mostanában írtam egy téma kapcsán, hogy nem az igazamat bizonygatom, csak a véleményemet mondom. A kommunikáció fontos. Az, hogy az álláspontok ütköznek, természetes.Mindenkinek más az értékrendje, mások a határok. Így van rendjén.
Most ha csak szigorúan Utolsó betyár és a te vitátokat nézzük - mindkettőtöknek igaza van a maga szempontjából.
Ha saját véleményemet kell mondanom, akkor itt van: az én értékrendem Utolsó betyáréhoz van közel. De! Elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akik másként élnek. Még akkor is, ha az ő világuk teljesen más, mint az enyém. Ahogy elfogadom, hogy vannak más etnikumba tartozók, vannak más nemi identitásúak, úgy elfogadom azt is, hogy mindenki másként él, mint én. Amíg nem gyilkol, nem pedofil, nem akarja rám erőltetni a saját értékrendjét - addig nincs gond.
Végszó: véleménye mindenkinek lehet, azt illik meghallgatni akkor is, ha ütközik vagy teljesen ellentétes az enyémmel. Vitatkozni addig érdemes, amíg az előre visz. A parttalan vitának tényleg nincs értelme.
Bocs, ha belepiszkítottam a témádba.
Van az a bölcs mondás, tudod...
"A vélemény olyan, mint a se*lyuk. Mindenkinek van, de a másikéra senki nem kíváncsi."
Egy percig sem hittem, hogy miattam jöttél volna, mert szerintem te sem tudtad, hogy a világon vagyok-e.
Nem pazarlom az időm, ha lenne fontosabb dolgom azt csinálnám. De ami nem tetszik arról megmondom a véleményem. Ahogy azzal kapcsolatban is, amit jó ötletnek találok.
1000éve volt itt egy regem, akkor még nyiltan beszélt erről mindenki, csak nem érdekelt. Ezért jöttem ide :) Nem miattad, ne aggódj, neked nem kell beszállni 😉
Akkor sem értem, minek pazarlod erre az időd. Azaz sejtem, de te tudod. 🤷♀️
Elfogadom a véleményed és valaki tényleg úgy viselkedik, úgy él, mint valami állat, de mit tartozik ez rád vagy rám vagy bárkire?
Nem mindenki egyforma ebben a "szubkultúrában" sem, nem kell azonnal ítélkezni.
Én írtam ki, de mivel nem olvastad végig a kommenteket, ezért nem tudod, hogy azt is írtam, hogy ez mégsem olyan.
Ez az én fórumom, az én kérdésem, én tudom, hogy kaptam-e rá választ.
Az sokkal furcsább, hogy ti mi a fenét kerestek itt, ha nem érdekel a téma és nem is értetek vele egyet. Úgy érzem, van itt egy bizonyos fokú kíváncsiság a szívetek mélyén csak tagadjátok. Ha nem lenne, már rég nem itt írogatnátok.
Úgy gondolom, hogy a szexualitást tekintve átestünk a ló túloldalára.
Az sem volt jó, és természetes, hogy még a 80-as években is akadt olyan nő, aki úgy gondolta, hogy csak a férfiak kiváltsága az orgazmus.
De ez sem normális, hogy ma már a vízcsapból is a szex folyik.
Már tettem rá célzást, hogy az embert az állatoktól az különbözteti magát, hogy tudunk parancsolni az ösztöneinknek. Sajnos ezek a klubok pont az ellenkezőjét szeretnék bizonyítani.
Mert kiírtad, és a különös fórumokon akaratlanul is elgondolkozik az ember, hogy mi a jó francnak van ilyenekre szüksége egy normális párkapcsolatban élő nőnek.
Ez ugyan csak az én véleményem, bár már valaki írta, hogy talált ilyet, még nem kerestem rá. De te már 2 napja ezzel foglalkozol.
Nem muszáj rá válaszolni, az is jó (a te/ti érdekedben), ha elgondolkodsz rajta.
Miért érzel késztetést arra, hogy más szexuális életéről írásban véleményt alkoss, tehát nem csak átfut az agyadon, de még időt is szánsz rá? Miért olyan fontos kommenteken keresztül azt ecsetelned, hogy neked nem tetszik más kívánsága?
Biztos van ennek valami oka.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- A Mónika show káros hatása a felnött lakosságra
- Magzati kor- A felnőtt élet meghatározója?