Felmondanád a bérelt lakást, ha már féléve a pároddal élnél együtt? (beszélgetés)
Ezt úgy kb tudom,elég felnőttek vagyunk, nem bohóckodunk egymással. Úgy face to face nem szoktunk beszélni érzelmekről, kapcsolatról, csak tudjuk hogy oké. Nem is ez az oldal.
De most jót írtál, hogy nekem kéne úgymond, felajánlani hogy költözzön ide végleg. Mert most ugye úgy van, hogy a cuccai egy része nálam, másik része nála. Bútor aki hozzám is jó lenne, nincs.
Abban nem vagy biztos, hogy feladná-e érted az albit, és ezzel kinyilvánítaná, hogy hosszú távra tervez veled, igaz?
Viszont ha a tiéd a lakás, akkor sztem neked kell szóba hozni, meginvitálni. Az úgy nem elegáns, ha ő kérdezi, hogy nemejöhetnéke 😀
En az alberletet tobb,mint fel ev utan, de nalam laktunk egyutt. Aztan nala. Majd vettem egy lakast.
Az ember nem tudhatja sosem ,melyik kapcsolat lesz a tuti. Vkik bizonytalanok, megis osszejon, aztan vannak a bazi magabiztosak es kovetkezik a pofaraeses.
Az házasságom nem számít, mert nagyon fiatal voltam annak a kapcsolatnak az elején, aztán csak egy pasival éltem együtt, az sem volt hosszú kapcsolat, de az lakotarsbol lett.
Ha te szeretnél egyuttelni vele, ennyi idő után feldobhatod, ehhez nem kell lelkizosnek lenni.
Valakinek lépni kell, nem feltétlen neki.
De előtte nem árt, ha tisztazod magadban, mit gondolsz igen vagy nem esetén.
Mi kb. fél év után ott tartunk, hogy a párom jelentkezett pár melora, de nem ez a legfényesebb időszak munkahelyet váltani :/ Ha kap másik melót, osszekoltozunk.
Szia! Mi kb 8 hónapja voltunk együtt, mikor felmondták az albiját. Keresett egy új lakást, szobát bérelt. Kb 5 hónap után (mivel egyetlen éjszakát sem aludt ott) kezdtem el pedzegetni, hogy felőlem fizetheti, de akkor néha aludjunk is ott 😂😂
Neked kell érezni, milyen szinten van a kapcsolatotok, belefér-e, hogy felvesd a témát. Nem tudom te is bérled-e a lakást, de ha nem, rezsi akkor is van. Ha együtt laktok, akkor a költségek is megoszlanak. Szóval mindketten jól jártok, ha csak 1-et fizettek ketten 😁
😄😄😄 hát ilyen is van. Bár itt valószínűleg pasi kiélte a csajozási vágyait, aztán megtalált egy olyat,akivel szintén jól érzi magát.
Mondjuk én ezt az újraházasodósdit nem hiszem, hogy meg tudnám játszani. Ha megint nem sikerül...pff..inkább nem.
Anyjuk csája, a szabadság kell nekik!:((
Szomszéd elvált, épp, hogy neki szabadság kell, 6 hónap múlva már újranősült.
További ajánlott fórumok:
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Ti felmondanátok ha az őrületbe kergetne a kollégátok?
- Ti felmondanátok ebben a jelenlegi helyzetben?
- Ti is felmondanátok inkább ilyen helyzetben?
- Hogyan béreltetek lakást Ausztriában?