Felhasználhatom így a párom adócsomagját? (tudásbázis)
nem tudom,nekem nem csinálta meg a munkáltatóm,én csináltam meg magamnak míg gyeden voltam(bár közben felszámolták)január közepétől vagyok gyesen...kérdezd meg a munkáltatódat,elvileg nem szokták automatikusan megcsinálni csak ha kéri a munkavállaló,én így tudom...
Igen a gyest a MÁKtól kapod
Az is lehet, hogy az amit kaptál nem bevallási csomag volt, hanem a felkinált lehetőség, hogy az APEH megcsinálja helyetted a bevallásodat, a hozzá beérkező adatok alapján.
Ha ezt nem külted vissza, majd jön a Te csomagod is. Ha addig nem akarsz várni, töltsd ki nyugodtan a párodét.
köszi,akkor azért nem volt benne nyomtatvány,és tavaly tényleg nyomtatott példányt adtunk be.
Akkor felhasználom a páromét,nem lesz gond mert nem kell visszafizetnem hanem én kapok vissza.
A páromnak meg majd kérek másikat
köszi :)
Bocsi gyesen vagyok,tudom hogy lehet kérni az Apehtól,voltam ma bent,de csak február 26 tól adnak ki 0953-as nyomtatványt,és nekem az soká van,azért gondoltam hogy a páromét használnám fel?
Kaptam én is csomagot,de nem volt benne maga az adóbevalláshoz szükséges nyomtatvány
Akkor nyugodtan használhatod, hiszen nem névre szóló. Érdekes, hogy "megfeledkeztek" Rólad:-)
Bezzeg, ha nem figyelnél és nem küldenéd be!
Az elmúlt években is adóztál? Esetleg on-line küldted be? A párodnak nincs szüksége a kiadványra?
Egyébként ha javasolhatom, a www.apeh.hu-ról le lehet tölteni az abev programot, ami egy adóbevallást készítő program. Az óriási előnye, hogy ellenőrzi is a kitöltött adatlapot és jelzi, ha valami nem stimmel. Amikor elkészült ki lehet nyomtatni - amennyiben nem regisztráltál az okmányirodában, hogy on-line tudj ügyet intzéni - és postára adni. Egyébként május 20 a beküldési határidő, kivéve az egyéni vállalkozókat, akik február 20-ig kötelesek benyújtani a bevallásukat.
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?