Feldagadt az arcom, tegnap fogorvosnál jártam, mivel csillapítsam a duzzanatot? (tudásbázis kérdés)
:):):)
...akkor az antibiotikum helyre rakta a "dolgokat"?
Vagyis gyökérkezelésed volt. Nekem is volt ilyen, és meg is szenvedtem, mert nem volt egyszerű a kitakarítás. Nekem is feldagadt. Jég, legjobb tényleg a mirelit borsó, vagy jégakku, de csavard egy rongyba, mert nem a lefagyasztás a cél :) Én cataflant szedtem csillapítás gyanánt. Az én orvosom írt fel egy fogászati antibiotikumot, mivel be volt gyulladva a fog egy korábbi balfácán fogász miatt. Az sokat segített az egy héttel későbbi tömésnél, mert már nem lüktetett stb.
Valamint a bölcsifog műtétemkor kaptam egy tramadolor (azt hiszem ez volt a neve) fájdalomcsillapítót, amit csak este vehettem be. DE az legalább használt. Akkor másfél hétig úgy néztem ki, mint egy jóllakott nyúl :)
JÉG! Mirelit borsó:)
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Fogzás okozta kínok csillapítása homeopátiával
- Hogy tudom csillapítani a szájüregben előjött gyulladást, duzzanatot?