Feketét szőkére? (beszélgetés)
Magadnak otthon ne probálkozz, mert a végén zöldes narancssárga lesz a hajad, vagy leég az egész. Fodrász is csak több alkalom után tudja teljesen szőkére csinálni. A színkoptató amit itt irnak tuti nem szedi le a Rossmannos meg végképp nem. Még a professzionális sem tud feketéből szökét nemhogy a rossmannos.
Irány a fodrász. Nem lesz kellemes.... Én a 12.kerben tudok egy jót.
Szia!
Van egy kimondott szín leszedő festék,ami elvileg az eredeti haja színt hozza vissza (a neve nem jut eszembe,de van itt róla fórum). Azzal próbáld meg. A rossmanban lehet kapni.
Szia!
Mindenképp fodrász....az is több lépésben fogja megcsinálni....és készülj fel h nem is lesz olcsó....a sógornőm,15.000után feladta,és az épp seszinű haját visszafestette feketére.....de őneki hosszú volt a haja,rövidnél lehet h másként műkszik:)
mindenképpen fodrászhoz menni
és fokozatosan, hogy ne égjen meg a hajad
Mindenképpen fodrásszal szerintem.Nekem feketéről lett vörösre átfestve.(kép is van az adatlapomon)De szőke 1 szivatás után szerintem nem lesz,szóval elsőnek barna,utána szőke.Mondjuk ez is attól függ,hogy milyen festékeket használtál és hogy milyen színű volt már a hajad.Pl. barátnőmnek le se szedte a feketét,egy nagyon sötét barnát tudott belőle kihozni a fodrász.
Mindenképpen 1 jó fodrászt kell választani,mert különben a hajad bánhatja.:):S
Szia!
Nekm hosszú hajam volt amit feketérő szőkére szerettem volna festeni, próbálkoztam sokmindennel (jól tönkre ment a hajam), de a legjobb módszernek a lenövesztés bizonyult... De neked rövid a hajad, lehet van valami szuper fodrász lötty erre is... :-)
nekem most,sötétszőkéröl.
ilyen padlizsán szinüre festettem.
3-4 alkalommal festettem természetes sötétbarna hajamat kékesfeketére, Garnier hajfestékekkel (100% color és Color Naturals) A hajam egész rövid, kb 8 cm hosszú a leghosszabb tincs. Lehetséges egyből szőkére festetni (csakis fodrásszal kísérelhető meg, vagy otthon is sikerülhet?) vagy felejtsem el? :) Próbáltatok már ilyet? Milyen eredménnyel? Mit ne tegyek SOHA? :)))
vidám fórumot szeretnék :)
További ajánlott fórumok:
- Fekete szilveszteri ruhához, ami fekete cipővel van rajtad, milyen harisnyát vennél fel, testszínűt vagy feketét?
- Sötét barna hajat, hogy lehet szőkére festeni? Milyen festék kell hozzá?
- Milyen szőkére fessem a hajamat, ha meleg tónusú az arcom?
- A középbarna hajamat ha szőkére akarom festeni, de nem akarom szivatni, és nem akarom, hogy sárga legyen, milyen festéket ajánlanátok?
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Vörös hajat hogy festhetek szőkére legegyszerűbben?