Fekete esküvő vérrel (beszélgetős fórum)
:D
Imádom Rejtőt!
Az orosz tokányrol jutott eszembe Rejtő Jenő örökbecsűje
"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban."
Engem be akartak szervezni valami hasonlóba. Dél afrikaiak beszippantották egy bnőmet Ausztriában és hívott engem "társaságnak" Bécsbe. Akkoriban már sokat mesélt a pénzért történő házasság kotesről
Hülye voltam, mentem. Egy (vagy másfél? Nem emlékszem) napot bírtam. Azalatt voltunk egy esküvőn, osszeboronált volna valakivel dél Afrikából. Kiderült, hogy ő szervezte velük, küldött rólam fotót és "le is szállított" nekik. Egy lyukba kellett aludnom, úgy kellett le rúgni magamról a fekete férj jelöltet aki akkor megkerte a kezem és közölte hogy egy hónap múlva lesz az esküvőnk. Másnap hazavonatoztam. Nem csak emiatt, de már nem vagyunk barátnők. Természetesen ő nem ment bele hasonlóba... Most is egyedül él. Korabeli magyar sráccal kavargat.
No, link miatt törölve lett, szóval:
A pár közül CSAK AZ EGYIK van jelen a szertartáson, egyedül jelenik meg és EGY TÁRSSAL távozik!, kb ráerőszakolod magad mágiával valakire, valami mágiának köszönhető magadhoz láncolod azt is aki nem akar téged. De jó...
Szerintem klassz ötlet, úgy hallottam, hogy minden ilyesmi tök szuperül működik, javaslom hogy mindenképpen költs el rá egy kisebb vagyont!
A címből amúgy azt hittem hogy egy igazi esküvőről van szó, valami vámpíros-gótikus tematikával (ami amúgy tök menő lenne!), szóval most csalódottan távozom. 😂
:DDD
Eszünk na:)))
Edzünk..... :D
Mennyei! 😋
A Google adott receptet, monnyuk a gombát kihagytam, mert edzünk azt sokat. Karajból csináltam, imádom. Nem friss, hanem üveges tormával csináltam, itt nincs olyan. Vagy ritkán.
Csinálj Te is! Nem bánod meg. Egy organizmus:)
Köszike.
TÉVEDTEM!
Talán....TALÁN, ha jól értelmezem a fórumot:
Színes bőrű házasság saját családtaggal...(testvér)
Nem kérdezem a fórumnyitót, mert ahogy látom úgy sem válaszol.
Szóval felajánlod a lelked.
Hm...cimborálj az ördöggel s démonnal, de ne csodálkozz, ha az apránkéti dolgok után azt veszi magához, akit a legjobban szeretsz.
Az milyen?
Mármint az orosz tokány. A nokedlit ismerem:DDDD
Fekete ruhában akarsz esküdni? A vér, hogy jön ide?
Én sem értem.