Fehérneműk (beszélgetős fórum)
Csakis tanga!
fekete,fehér,szinesek:D
Webáruházakban nem vásarolok.
Igyekszem jó minöségüt venni.
Csak tanga jöhet.És főleg fekete,és egyéb szép színek,pl.piros,rózsaszín.Fehéret nagyon ritkán.
Sajnos nem mindenhol lehet kapni cérna tangát.Így neten is rendelek.Gyakran vásárolok fehérneműt.Normál áron vásárolok.Múlt hónapban vettem pl.4 melltartót.
Köszi a választ:)
Én am tanga párti vagyok,fekete fehérneműm csak 1-2 van,főleg rózsaszínek és fehérek vannak:)
Am webáruházban még én sem mertem vásárolni,mert félek,h nem fog élőben tetszeni:S
Én a balconette típusú melltartókat szeretem! (:
Szerintem gyönyörűek, nagyon szexik és nagyon praktikusak, mert a pánt nélküli ruhákat is lejjebb lehet igazítani, nem lóg ki a csücsök, ahol a pánt csatlakozik.
Bugyikból pedig a tangától kezdve a franciáig minden jöhet. (: Tangából azért nekem fontos, hogy ne csak 2 vékony csíkból álljon, hanem legyen a "teteje" akár egy szélesebb csipke, meg a derékszögben hozzávarrt (középső) is legyen vastagabb. Az én popón az olyan mutat jól. :P
Na meg az ilyen, egyik kedvenc bugyim majdnem így néz ki:
(:
Színre meg... mindegy, nekem a pasztell színek és az élénkek is bejönnek, a fekete és a fehér is, amik ugye kötelező darabok a praktikusság miatt.
Mennyi pénzt költök rá.. Hmm, én általában olcsó fehérneműt veszek, pl. melltartó+tanga 1700 Ft. Szerintem nem érdemes kiadni rájuk többet, ha az ember lánya fogyókúrázik, márpedig én ezt csinálom. (:
Webáruházban még sosem vásároltam, de nem is mernék, mert lehet, hogy amit megrendelek, nem is áll jól és akkor küldhetem vissza.
Ja és a pénzem határozza meg, hogy milyen gyakran veszek fehérneműt...
Hosszú voltam, de válaszoltam minden kérdésedre, köszönöm a lehetőséget! :D :P