Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely recept



4 főre:
4 db őszibarack
4 evőkanál citromlé
4 evőkanál cukor, vagy ennek megfelelő édesítő (12csepp)
1 deci édes fehérbor, vagy 4 evőkanál MIRTO (ez egy olasz borókapárinka) tetszés szerint választani a kettő közül:)
1 deci szénsavas ásványvíz
A Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely elkészítési módja:
A barackokat meghámozom, 2 centis darabokra vágom és azonnal leöntöm a citromlével, összeforgatom, ezután beleteszem a többi hozzávalót és jól elkeverem, a hűtőbe teszem kb. fél órára, ezután 4 kehelybe elosztom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: f758a7200f, 2013. júl. 25. 11:26
A fehérboros vagy mirto-s őszibarack kehely elkészítési módja és hozzávalói.