Fehér felsőn csokifagyi folt. Nem jön ki!!! Bármilyen tipp? (tudásbázis)
BOCS!!! Eltévesztettem a nevet, persze hogy a denk mit!!! A tisztítószereik ezen a néven vannak, a gesunde plus-ok megenni valók.
Hú de jó, hogy valaki figyelt is, köszi! :D
Wanish, vagy a létező legolcsóbb, hagyományos mosószappan, ami mindig legyen kéznél!.
Ez csak frissen működik. Ha már meleg vízben kimostad, akkor...
A saját márkájuk, das gesunde plus.
A szokványos méretű szappan, kékes karton dobozban.
No, örülök! :D
És megjegyzem. A folttisztító, az a "venis" volt?
domestos
töményen a foltra pöttyintve, majd kimosni
kisebb normál nagyobb
Címoldal / Otthon /
Folttisztító szerek
Kivesznek minden foltot a ruhából: 4 szer, ami a legmakacsabbak ellen is beválik!
Tintafolt, fűfolt, izzadság okozta szennyeződés? Így tüntesd el!
Szerző: Árbócz Lilla
Forrás: Femina.hu
2014.07.29.
hirdetés
Bár sokszor nem tűnik túl egyszerű feladatnak a folteltávolítás, azok, akik ismerik nagyanyáink praktikáit, nem véletlenül hisznek abban, hogy csak tudni kell, mely szennyeződésnek melyik jól bevált szer az ellensége.
Ha a következőkből tartasz otthon egy keveset, anélkül is megbirkózhatsz a makacs szennyeződésekkel, hogy drága bolti vegyszerekhez kellene nyúlnod.
Tej
Prémium bizsuk
Cikkcakk karóra menta és korall színben - 3 490 Ft »
Szikrázó hófehér virágok nyaklánc - 9 990 Ft »
Kék és zöld kövek fülbevaló - 1 590 Ft »
Aranyszínű fém statement karkötő - 2 990 Ft »
Türkiz árnyalatos ékszerszett - 3 490 Ft »
Sokan nem is hinnék, milyen hatékony lehet a folttisztítás terén az egyszerű tej, holott többféle szennyeződést is sikerrel kezelhetsz segítségével, többek között kiveszi a kakaófoltot, a kávéfoltot, valamint gyümölcsfoltok esetén is számíthatsz rá. Kávé- és kakaófolt esetében áztasd hideg tejbe az anyagot, majd mosd ki a szokásos módon.
Gyümölcsfolt esetében is tegyél ugyanígy, azonban lehetőleg még akkor, amikor friss a szennyeződés. A megsárgult, dohos, penészes textíliák esetében is segít a tejes áztatás, azonban ilyenkor aludttejet használj.
Nekem van itthon marhaepe szappanom, a dm.ben kapható olcsón.
langyos vízzel foltot bevizezem, a szappannal bedörzsölöm. Kicsit állni hagyom, majd újabb dörzsölés, vízzel habosítom is még kicsit, és így teszem a gépbe a ruhát.
Régi foltot is kivett több felsőből, még pulcsiból is, ezeket újra tudom hordani. Hogy milyen foltok voltak, nem tudom, talán kávé...de sok mosás volt már azóta, mert persze a kedvenc felsőjét pecsételi össze az ember. Azért is volt még meg, mert sajnáltam kidobni, és milyen jól tettem!
Finomabb anyagot én se mernék hypózni.
En probalkoznek vanish szappannal, aztan dalma varazzsal.
Domestosba sztem ne aztasd, mert szeteszi az anyagot. Ha ranyomod a foltra, egy percet hagyod hatni, utana dorzsolod, oblited es ujra ugyanez, igy ki kell jonnie!
Hát, csokifoltra még nem próbáltam, de egyébre igen - málna, eper, paprika - lehet beválik Nálad is.
Ciff folyékony súrolószert nyomj a foltra, dörzsöld alaposan össze, jó, ha benedvesíted előtte, de mondod, hogy azóta is áztatod. Szóval rányomod, összedorzsölöd erősen és öblíted. Nekem bevált, bár én azonnal akcióba léptem a foltok esetén, nem tudom beszáradtnál működik-e. MIndegy hogy a fehér, vagy sárga Ciff-et választod.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Medrol - Bármilyen tapasztalat érdekel!
- Kinek hány hónap el maradása van bármilyen számlával?
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.