Fasírozott...összetevők elfelejtve :S (beszélgetés)
igen, tökből...
simán legyalulom a tököt, sózom, hogy levet eresszen, hagyom állni egy órát, a többi ugyanaz mint a húsnál..
össze is kevertem,egész finom lett így nyersen :)... 2 gerezd fokhagymát tettem bele,mert abból is kifogytunk :S:S:S (az én szitaeszem)...
nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kedves.
Fél kiló,husiba:max 2.db tojás kell.Még tehetsz hozzá :annyi lisztet,hogy az állaga jó legyen.Sütés előtt,a gólyócskákat,lapocskákat beleforgathatod prézlibe.De ,finom a fasirt úgy is.Ha kenyér helyett,reszelt kruplit, raksz bele.
Hozzá,egy pohár finom,rozé bort ajánlanék.
Jó étvágyat kivánok:Mágus54
igen.... tökből, ugyanazokkal a fűszerekkel mint a húsos...
néha megbolondítom kis gyömbérrel, szerecsendióval, vagy apróra vágott kaporral..
Jó lesz helyette a só is.
Fokhagyma kell úgy 3-4 gerezd és 1 tojás :-)
Elég egy db tojás bele :-)
Én nem mindíg teszek pirospaprikát, nélküle is finom:-)
én só helyett vegetát szoktam tenni,valahogy jobb ízt ad neki :-) És hagyma helyett fokhagymát szoktam bele tenni de ki hogy szereti.
De a tojás az biztos hogy 1 elég.
További ajánlott fórumok:
- Jojó elfelejtve, maradjunk örökké vékonyak és csinosak!:)
- Bébisamponokat miért árulnak káros összetevőkkel?
- Mondanátok valami egyszerű, finom kaját darálthúsból (spagetti fasirozott kilőve)?
- Tudtad, hogy egyes termékek némely összetevői károsak az immunrendszerre és gyengítik azt?
- Te olvasod a vásárolt termékek összetevőit? Az E tartosítószerekről tudtok valami érthető szakirodalmat?
- Szerintetek hatékony, ha egyénileg keverjük össze egy gyógytea keverék összetevőit?